|   | 
 | 
| quicksilver doseme | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| baris5537   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı baris5537 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: quicksilver doseme Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:32 | 
| 
   forumdakı tum pejo severlere selam olsun. 7 senelık hayalım gerceklestırdım ve artık benımde quick'im var :) aracın 3. sahıbıyım  motor kısmı canavar fakat benden oncekı sahıbı bıraz bakımsız bırakmıs koltuk dosemelerınde sıgara yanıgı var. sıze sorum doseme fıyatları ve nerde yaptırabılecegım. şimdiden tesekkur ederım | |
|  | |
| baris5537   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı baris5537 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:34 | 
| 
   bu arada belırtmeyı unuttum izmirde oturuyorum
    | |
|  | |
| cgty86   1. Vites     Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:35 | 
| 
   öncelikle üyelerimizi tanıyalım bölümünde konu açmanız gerekiyor Saygılar.
    | |
| 
     peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
     | |
|  | |
| baris5537   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı baris5537 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:50 | 
| 
   üyelerimizi tanıyalım bölümünde konu açtım tekrar bu konuyu yazmama gerek varmı ?
    | |
|  | |
| cgty86   1. Vites     Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:55 | 
| 
   hoşgeldin tekrar, eğer araca kasko yaptırdıysan ve bulunduğun ilde autoking varsa bu yanıkları mini hasar onarımdan yapıyolar, eğer komple değiştirmek istersen 1. sınıf vinlylex deri döşeme fiyatları 600 den başlıyo, orjinal sıfır yada çıkma fiyatları hakkında bilgim yok ama:?
    | |
| 
     peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
     | |
|  | |
| baris5537   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı baris5537 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 00:06 | 
| 
   komple yenılemek ıstıyorum. kaskom yok. deri döşemede aslına bakarsan pek tercıhım degıl yazın yakar adamı kısında buz gıbı. ben daha cok kendı orjınal şeklınde veya ona en yakın bı doseme yaptırmak ıstıyorum bıde bu doseme esnasında içindekı sungerler de değişiyomu ? 
    | |
|  | |
| cgty86   1. Vites     Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 00:15 | 
| 
   sünger değişmiyor sadece kılıf sökülüyor .
    | |
| 
     | |
|  | |
| baris5537   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı baris5537 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 00:27 | 
| 
   tamam tesekkur ederım ılgıne tekrar gorusmek uzere.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||