![]() |
|
Spor Yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 23:09 |
yardımcı olması dileği ile
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne gibi konuda yardım bekliyosun ?
bn çok yay kullandım yardım edebilecegim bişey varsa sor ?
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
benim sorum olacak :) 3.5 luk yaylar standart amortisorlerle kullanılabilirmi
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
5 cm yay bile standart amartisörde kullanılır..
3.5 cm yay bi işe yaramıyoki 3.5cm yayın amacı görüntü degil performans bunu hiç bir zaman unutmayın aracınız 1.4 ise 3.5 cm yay düşürmez aracınızı. biizat tüm ebatları kullandım.. şimdiye kadar kullandıgım markalar. eıbach 3.5 cm pro kit eıbach 5 cm sportline apexi 4mm fk 5cm fk 5cm ve şu an hala fk 5 cm :) zamanında bilmiyodum milletin lafına uyarak ilk yayımı eıbach 3.5 cm aldım pişman oldum ondan sonra hiç elimi bile sürmedim 3.5 cm yaya.. çünkü yayı niçin alıyosunuz aracınızda görüntü olsun diye,görüntü içinde 5cm şart.. eger benim sözlerim bişey ifade etmiyosa sizde benim gibi deneme yanılma yöntemiyle alın takın yayları.ben şimdi ye kadar hep orjinal amartisörde kullandım.. bazıları diyo işte benim ailen geniş 5 cm alırsam araba yere deger mi :) cevap= zaten senin araban 1.4 75 beygir aldıgın 5 cm yay tam anlamıyla 5 cm düşürmeyecek ki..Hadi olmaz ya oldu diyelim 5 cm düşürdü senin geniş ailen ile 5cm yayın ne alakası var,ailen motor kaputunun üstüne mi oturuyo arkadaya oturuyo arka düşer :) o yüzden ben o kadar yay taktım bir kere hata yaptım oda torsiyonu düşürmek bidaha tövbe elimi bile sürmem de sürdüttürmemde arka torsiyona.. siz siz olun kimseye dokundurmayın arka torsiyonunuzu düşürüldügü zaman düzen tutmuyo 4 ay bilemedin 5 ay sonra mutlaka ve mutlaka arıza çıkarıyo..ben 4ve 5 ay dedim bu 2 gün sonrada olur belli olmaz.. sonra arka torsiyon düştügü zaman kaldırmak çok zahmetli ve bu işi herkez yapamaz yapsa bile bilya dagıtmadan bu işin içinden çıkamaz.. uzun lafın kısası torsiyona dokundutturmayında istiyosanız 7 cm lik yay alın :) boşuna 500 milyonunuzdan olmayın bi zevk için..
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
aracının fotoğrafı varsa linkler de nasıl durduğunu gösterebilirmisin?
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
ee arkayı dusurtmeden 5 cm yay taksak abes olmaz mı onu boynu bukukler gbı arkası tempra gbı olmaz mı ustad ==?
|
|
![]() |
|
valla ben düşürdüm o hatayı bir kere yaptım,başıma gelenide anlattım istiyosanız düşürün karar sizin araba sizin.ben kendi fikrimi sundum..
bence kendi fikrimce hiç abes durmuyo,zaten arka torsiyon oldugu için bir kişi bile binse 70 kiloluk bi insan 3.5 düşüyo araba.. öyle tempralar şahinler gibi durmuyo emin olun. siz 5 cm yayı gözünüzde çok büyütüyosunuz 5 cm dedigin sana 4 cm filan düşürüyo o yüzden ön tam basmıyo ve arabanın arkası havada kalmıyo.. hee uzun lafın kısası ben düşüttürmeden kullanıyorum gayet şık isteyen olursa düşürür zevke balı ama düşürmenin ardı sıra sorunlar kesilmeyecek buda bir garanti allahın emri yani :)
|
|
Satılık Laguna Lip
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
aklıma takılan tek soru
eibach'in prokit ile sportline modeli arasında ki fark bu konuyu açma sebebim ise yayların frenlemede yol tutuşunda vs. ne gibi bir rol oynadığını gösteriyor o yüzden böyle bir konu açtım. |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
merb.106 pejoya eibach 5 cm sportline taktım 7 cm düştü?uzerinde yazan sekılde dusmedı?nedendir bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
adam kesinlikle haklı beyler ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |