![]() |
|
forum yardımmmmmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 17:57 |
arkadaslar benim 2.viteste olmam gerekirken 1. vites diye gosteriyor sebebi nedir 2.vitestim birden dustum.... cevaplarım 2.vites seviyesinde hatta benden az yazanlar bile 2.viteste....yardımcı olacak yada sebebini acıklayacak arkadas var mi ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde aynısı oldu dostum 2.vitesde 1. vitese düştüm, sanırım vites aralıklarını açtılar yeni düzenlemeyle, hem takma kafana 1. vites 2.vite fark etmez.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Dun ayni soruyu sormustun?
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24218&KW=&PID=372561&title=forum-yardm#372561 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaş baya ciddiye almış olayları. Anlamadımki bu yüksek vites aşkı ne ? 300 mesajda 2. vitese geçersen 3000-4000 mesaj atan naapsın ? inciye çevircen burayı biraz daha sorarsan |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
benim viteste inmiş ama dert değil araba yürüyor aynı hızda performansta 1 aydır tatilde idim sadece.
selamlar.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) yani orasıda öyle
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
arkadaşa kısa şanzıman öneriyorum :)
vites geçişleri daha erken olur :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hahah guzeldi ![]() |
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
takılma siteden memnunsan gerisi boş maksat dostluk arabalarımızın sorunlarında birbirimize yardımcı olmak
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |