![]() |
|
forum yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 Saat 22:04 |
arkadaslar ben niye 2.vitesden 1. vitese dustum bilgisi olan var mi ? puanım tutuyor fakat 2 deyken 1 oldum
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aradaki farklar artmış olabilir.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
onada baktım benim yazdıgım mesajdan az yazan bi kac arkadas 2.viteste
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
vallah abi 1-2 fark etmez benim için aranızda olmak kafi
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir sorun varsa düzeltilir..
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Şuan sadece üyelik isimlerini düzenlemeye başladık. İlerleyen günlerde mesaj sayısına göre değilde üye puanına göre seviyeler yükselicek. Detaylı açıklama yapacağız.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
ne farkederki vites falan 1 de olmuş 2 de olmuş önemli olan yardımlaşmak ve dostluk içersinde formda bulunmak degilmi ? ben sahsen formda bulunmakta gurur duyuyorum tamirci ustam bile sizin ne güzel formunuz varmış diyor inanın bana bu form sayesinde araca kimsenin yapamadıgı şeyler yaptım kablo çekerek hız sabitleyicisini çalıştırdım en önemlisi
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |