![]() |
|
206 yedek anahtar hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 Saat 22:03 |
Merhaba 206 araclarin yedek anahtarinda immobilizer çipi varmı?
Düzenleyen xpyhre - 02 Ağustos 2012 Saat 22:23 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sefer 206 aldım hiç yedek anahtarı olmadı... ama mantıken olması lazım. 2. anahtarlıgın amacı anahtar kaybolunca kullanmaktır e cip olmazsa kullanamayacagımız icin 2 anahtara gerek yok varsa 2.anahtar mutlaka ciplidir
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fabrika çipsiz yedek anahtar vermez, arabada immobilizer varsa her iki anahtarda da çip mutlaka vardır, sizden önceki sahibi sadece uç açtırdıysa çip olmaz.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Immobilizer çipi kaybolmuş benım, pili değişmiştim düşmüş, sorun ondan kaynaklanıyormuş, marş aliyor, calişmiyor konusu açmiştim. Araci aldiğim kişide yedek anahtarini almamiş eski sahibinden ona sordum. Oda eski sahibine ulaşmiş adam anahtari bulursa yollayacak anahtarida istemem sadece çipi yollasa işimi görür. inşallah bulur yedek anahtari yoksa fatura kabarık gelicek bu ay için.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |