![]() |
|
Hava Filitresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 Saat 14:53 |
Selam arkadaşlar, aracımın hava filitresini sökmek istiyorum da daha önce söken arkadaş var mı acaba?
Sanayide bi ustaya götürdüm, davlumbazın oradan sökmeye çelıştı ama baktım kıracak bir yere elleme kalsın dedim. Şöyle anlatıyım haca filitresi üç parça söken, gören bilir. Ben o hava filitresinin takıldığı kazanı söktüm (en üstteki parça), onun altında u Şeklinde olan ikinci parçayı da söktüm. Son olarak üçüncü parçaya geldik. Aracın sol çamurluğun altında, davlumbazın içinde bir parça var o parçayı oradan nasıl çıkarırız? Sis farının felan sökülmesi gerekir mi acaba? Oparçada sıkıntı var çünkü, kırık var ve oradan da su alıyor kazanın içine. Tampon tamiri yapanlar o parçayı kaynak yapıp onarabilirlermiş.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bence o ustayı bırak.daha bi 206 aracının hava filtresini sökemiyosa kapasın o dükkanı :)
ben devamlı hava filtresini kendim degiştiririm. sizin dediginiz gibi degişik bi parça 3 parçadan oluyo.ilk bogaz kelebegindeki parçayı sök,sonra devamında ikinci parçayı tutan motor blogunun altında somun vardır alyan vida ile onu sök.son parça farın arkasındakini ise kendine doğru yukarı çek geliyo... bendede xt 2004 araç vardı zamanında bilirim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |