![]() |
|
gaz yememe, tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 23:26 |
||
arkadaşlar yeni sorunla karşı karşıyayım. bilmiyorum daha önce başına gelmiş olanlar vardır diye düşünüyorum. şimdi aracı sabah çalıştırıyorum herşey normal, 500-1 km gittikten sonra biraz daha yüklenince araç gaz kesiyor, hoplama, tekleme yapıyor ve aracı durdurduktan sonra radyatör yedek su deposundan "tıss" diye sıkışma sesi, kaynama sesi gibi ses geliyor bu neden olabilir?
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tekleme yaptığında egzostu kontrol ettinizmi çiğ atıyormu ? arıza ışığı yakıyormu teklemenin dışında başka ne gibi belirtiler var ? aracın rolanti sesinde bir değişiklik oluyormu ?
|
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
valla kat iptali olduğundan arıza ışığını zamanında sökmüşler. bi ara egsozdan patlama sesi duyar gibi olmuştum ve bu anlattıklarım dışında başka bişey gözüme çarpmadı. yani tekleme gaz yememe sorunu da aracı devirli kullandığım zaman ortaya çıkıyor.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
anlamadım kat iptali arıza lambasını yakıyor diye arıza lambasını devre dışımı bıraktınız böyle saçmalık olurmu yahu :) kat iptali arıza lambası yakıyorsa oksijen sensörünün yerini değiştirirsiniz lambayı söken ustaya selam söyleyin. egsozttan gelen patırdama aracın ateşlemeyi kesmesi nedeniyle gelir, siz yarın ilk iş gidip bujilerinizi vebuji kablolarınızı ve ateşleme bobinini kontrol ettirin muhtemelen sıkıntınız bunlardan kaynaklanıyor ve en kısa zamandada arıza lambasını halledin, benim aracımdada katalizör yok ama arıza lambasını iptal etmedim :) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
tamam bu konuda yardımcı oluyorsunuz eyvallah, teşekkür ederim de ama araç hakkında yorumlarınızı ve eleştirmelerinizi kendinize saklayınız lütfen. sonuçta bir arıza sorunu için konuyla karşı karşıyayız, kat iptalinin ve arıza lambasının olup olmaması eleştirilmesi için değil. saçma maçma sonuçta kat iptali ve arıza lambası benden önce sökülmüş dedim dikkatinizi çekerim. siz iptal edin veya etmeyin o sizin sorununuz...saygılar...
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
baris1007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris1007
||
MERHABA BEN BARIŞ VAN DAN YAZIYORUM ARACIM 2007 MODEL PEUGEOUT 206 SEDAN LPG Lİ BİR ARAÇ LPG TAKILALI 6 AY OLDU ARACIMIN SORUNU TEKLEME ARACIN MAZİSİNİ YAZIYORUM ARACIM UZUN SÜREDİR ROLANTİ DE TEKLİYORDU VE EN SON LPG YE AYAR VERDİRMEK İÇİN GİTTİĞİM USTA ARACIN AŞIRI TİTREDİĞİNİ VE MOTOR USTAMA GÖSTERMEMİ İSTEDİ BU ŞEKİLDE AYAR VEREMİYECEĞİNİ SÖYLEDİ BENDE MOTOR USTASINA GİTTİM USTAM BOBİNDEN DEDİ BOBİNİ SİPARİŞ ETTİK GELDİ TAKTIK HALA AYNI SORUN DEVAM EDİYOR ENJEKTÖRLER KONTROL EDİLDİ 2 TANESİ FAZLA İŞİYORDU ORJİNALLE DEĞİŞTİK FAKAT YİNE AYNI SORUN BU SEFERDE ÜST KAPAĞIN SÖKÜLÜP SİLİNDİRİN KONTROL EDİLMESİ GERKTİĞİNİ SÖYLEDİ ÜST KAPAK SÖKÜLDÜ SİLİDİRLEDE SIKINTI YOKTU 2 TANE SUBAP DEĞİŞTİ VE KAPAK TAKILDI YİİNE AYNI SORUN BUJİLER DEĞİŞTİ GAZ KELEBEĞİ DENENDİ HALA AYNI SIKINTI DEVAM EDİYOR BU SEFERDE OKSİJEN SENSÖRÜ OLABİLİR DENDİ YARIN DA O DENENECEK ARAÇ LPG DE AZ BENZİNDE AŞIRI TİTREME VAR ALLAH RIZASI İÇİN BU ARACIN DERDİ NEDİR
|
|||
![]() |
|||
baris1007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris1007
||
KLOMETREYİ YAZMAYI UNUTTUM 112600 KM AYRİYETEN BENZİN POMPASIDA KONTROL EDİDİ |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
arkadaşlar tüm sorun triger kayışının sente atlamasındanmış şimdi hiçbir sorun kalmadı şükür.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
çok geçmiş olsun öyleyse sevindim senin adına
![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tamda bunu söylıcektım sente atlayıncada tekleme yapıyor dıye sız sorun ani mudahalede bulunmuşsunuz kopmasını dusunemıyorum bile çok yerınde olmuş bence önlem yenımı değişmişti kayış sente atladı ? |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |