![]() |
|
307 xsi yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 18:35 |
arkadaşlar bugün ankaradan trabzona geldim ortalama 110-130 arasında kullandım. aracı ankaradan çıkmadan doldurdum 368 km sonra gaz bitti benzine geçti daha sonra 31 litre(30.853) gaz aldı.samsundan doldurdum ve şuan trabzon merkezdeyim .kullanımda klima açıktı(arada bir kapattım başımı ağrıtıyordu)araçta 3 kişiydik bagaj oldukça doluydu.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50 tl gazla 90 - 100 km arası hızla Kırıkkaleden, Eskişehire geldim. Klima yarı yola yakın açıktı. 50 tl gazla Gaz 1.90 tl den 340 km yol yaptı araç.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arkadaslar hesaplama yaparken litre/100km. seklinde hesaplarsaniz bulacaginiz degeri her zaman kullanirsiniz ve referans olarak alabilirsiniz. Bu sekilde "... TL yaktim" gibi soylerseniz aldiginiz pompa litre fiyatini da belirtmeniz gerekir yoksa fiyatlar degistiginde bir anlami kalmaz.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
368 km de 30 küsür düz hesap 31 litre 100 km de 8,5 litre bana normal geldi yakıt maşallah:)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
yakıtı 2.20 den aldım samsundan .
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
8,5 gayet guzel.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bana da gayet güzel geldi yanlız dediğin gibi para hesabı yanıltıyor burda 2.20 den aldım ankarada 1.95 ten 90-100 arası belki biraz daha düşebilir ama öylede yol bitmez
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |