![]() |
|
hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 Saat 18:24 |
arkadaşlar arabam şehir içi dur kalklarda havada sıcakolunca 90_100 aarası hararet oluyordu bugün yine dur kalk yapmama rağmen 80_90 arasındaydı acaba müşürmü arızalandı??arkadaşlar sanayi yolu gözüktümü yine yoksa??
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okadar da hemen bozulmaz arkadasım yapmayın böle gıttıgın yol durdugun yer vs farklıdır.. hergun aynı yerde aynı dakkada mı duruyosun:)) devam hocam devam.. suyunu kontrol et dıye bılırım ama
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bnm aracimda 90 i biraz geciyor ole aciyor fan :) ayrica klima acik ise fanlar devamli calisir aracin isinmaz bunuda hatirlatmakda fayda var:) iyi forumlar...
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
işte aradığım cevap arkadaşım teşkkürler bugün klima full çalıştı...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
:) bende alistim klima acinca 90 i hic gecmiyor iyi forumlar.
|
|
|
|
![]() |
|
conanconan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conanconan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar benim 200 model 406 var lpgli aracımda klima açılınca hararet oluyodu silindir kapak contası dediler yaptırdım,radyatör değiştirdim,termostad değiştirdim,fakat aracımda şu andada hortumlar şişiyo { bu arada tüpün beynide değişti } acil yardımlarınızı bekliyorum başına gelen varmı.
![]() |
|
![]() |
|
klimayi devreye koyuncami hortumlar sisiyor eger ole ise bence klima motorun makineni baya bir zorluyor klima acinca hararet yukseliyorsa aracinda zorlanma oluyormu klimayi acinca?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |