![]() |
|
Rcz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koskbilgisayar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koskbilgisayar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 Saat 10:47 |
Peugeot rcz alamayı kesin bir şekilde düşünüyorum ikinci el 200 hp temiz birtane arıyorum sahibinden.com adresinde 7 adet buldum ben bahçeşehirde oturuyorum bize en yakın haramideredeki peugeot bayisine gittim tadilat vardı ve kapalıydı bende doğuş 2. el pazarına gittim ordada yoktu internetten istekte bulundum ama ne ikinci el nede test sürüşü için aradılar müsait olursam ikitelide bayi varmış oraya gidicem olmazsa kiralıcam aracı kullanan arkadaşlarımız varsa bilgi veririse sevinirim arka koltupa 1 kişi sığarmı ve aracı alınca en iyi hangi yetkili bayide kontrol ettirebiliriz
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Rcz yi bir keresinde denemiştim.
Uzun boyluysanız tavanı biraz alçak olduğu için araca inip binerken kafanızı çarpıyorsunuz. Birde 307 lerde olan kumandadan cam kapatma bu araçta yok (: Eğer bayii tavsiyesi istiyorsanız en iyi müşteri hizmetleri ünvanına sahip olan bakırköyde veliefendi hipodromunun oradaki peugeot berke'yi tavsiye ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koskbilgisayar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koskbilgisayar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyum normal 1.72 :) şu arabıyı alıpta pişman olan varmı kime sorsam alma diyor ww alfa yada honda almamı söylüyorlar benim tip olarak rcz hoşuma gitti çok yaksada önemli değil gazı köklüyen makascı yada uzun uzun araba kullanan biri değilim sabah işime gidiyorum 5 km akşamda evime dönüyorum :)
Kendi arabamı genelde 90 km hızla kullanıyorum bunuda öyle kullanırım yani gaza gelen biri değilim :) |
|
![]() |
|
FK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: Moskva Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o aman alma wv al honda al diyen arkadaslar muhtemelen peugeot nun icine oturmamis, yakinindan gecmemis ya da kullanmamis arkadaslardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |