![]() |
|
206 Krom Kaplama Önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 Saat 01:26 |
||
Selamlar
2004 Model Peugeot 206 1.4 XT HDI aracım var. Arabam Siyah Renk ve ben kapkara olmasından hiç hoşlanmıyorum. Fikrinizi almak isterim. Arabamın rengini açmak ve modern bir görünüş vermek için, Kromaj kapma düşündüm. Yan çıtlar, dikiz aynasının üstündeki siyah bölüm, kapı kolları, arka plaka üstü, ön far çerçevesi, arka far çerçevesi, benzin deposu kapağı, yan çamurluk sinyalleri çevresini, kromaj kaplasam sizce nasıl olur minibüsçü gibi olurmuyum? Herkes kro olur diyor amacım serseri sitili bir iş değil sadece modern bir çizgiye sahip olmak, araba simsiyah hiç hoşuma gitmiyor. |
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kapı kollarına ve cam çerçevelerine çok güzel oluyor birde krom stop 10 numara ;)
Düzenleyen GiTaRRa - 30 Temmuz 2012 Saat 02:03 |
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||
davulcu işi olur sakın girme bunun yerıne 3m karbon fiber kaplarsan spor bir hava katmıs olursun hemde profesyonelce
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
bence sadece aynaustu ve kapı kolları yeterli olur.. far-stop çercevesine gerek yok derim. kapkara olmasın derken her yeri krom yapmak da çok hoş olmayabiliyor..
|
|||
![]() |
|||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
||
Haklisiniz heryer krom cirkin olabilir. Peki farlari gectim. Dediklerinizi yaptim diyelim yan citalar plaka ustu cita olmadan guzel olur mu?
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
benim iki arabamda siyah krom cok fazla sevmiyorum zevkle alakalı birde ürünün kalitesiyle.vectra c var bende orjinal bagajın altına krom parça var cok hos duruyor.sonradan kapı kolların ve yan çıtalara plastik üzeri krom görüntülü parçalar var onlar çok kalitesiz bence..ideali bana budur http://www.arabasepeti.com/arabaresim/26602.jpg
|
|||
![]() |
|||
||
Selam Bunda degil ama siyahta yan citalari yapmadan sanki eksik olur gibi |
|||
![]() |
|||
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tamamıyla tercih meselesi birşey bencede fazlası hoş durmaz..
|
|||
/// PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE
0554 600 1993 |
|||
![]() |
|||
||
hele yan çıtalara hiç gerek yok bence.. yine de tercih bana 18 jant vercekler yapmam mesela.. :)
|
|||
![]() |
|||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |