![]() |
|
yakıt tüketimi nasıl ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2012 Saat 22:23 |
arkadaslar trabzona tatıle gıttım geldım 307 aracımla 5 kişi , lıma hemen hemen surekli açıktı toplamda 1157 km yol gıttım 220 tl gıbı bı mıktar yaktı bu normal mıdır
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trabzon yolları nasıl bilmem ama bana fazla gibi geldi.
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla üstad şöle dıyım 110 120 km ıle gıttım genelde ama karadenızde bıraz trafıge takıldım ortalama 20 kurus yakmısım km de
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yani kac litre/100 km oluyor ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
90 100 arası bısıdır ustad cumku 3 kere fulledım lpg yı ıstanbulda gerede çarşambada doldurdun kasabaya 10 km kala bıttı ıste :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben şehir içinde yoğun trafikte sert kullanarak 22 krş yakıyorumki buda 6lt/100km ye denk geliyor. Son 2 aydır klimasız dolaşmıyorum.
|
|
![]() |
|
tabi benim araç dizel sizin de lpg tüketimi yaklaşık 10lt gibi birşey 100km de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla bılemedım sımdı ıstanbulda 1.99 dan doldurdum dıger yerlerde 2.22 idi lpg fıyatı ayarını fazlamı acmıs eleman acaba köpek gıbıde gıdıo basınca :D:D
|
|
![]() |
|
1.6 hocam bırakında gitsin. :D 2.2 dese100k 100lt almış olursunuz. O da 8.64 yapıyor ben nasıl 10 lt hesapladıysam artık :D iyi gibi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ıdare eder solede hesaplarsan ıstanbul-trabzon otobus bıletı 90 tl 90x5:450 bız 5 kısı 220 ye gıttık tek avundugum nokta :D:D
|
|
![]() |
|
Araba ile sakin kullanımda çok ekonomik oluyor. hemde istediğiniz yerde duruyor istediğiniz yere gidebiliyorsunuz. Ayrıca kendi aracınızın rahatlığı.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
arkadaşım çok yakmamışsın bence kafana takma
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |