|
Otomobil cam filmine artık ceza yok! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2012 Saat 18:54 |
OTOMOBİL CAMINA FİLME CEZA YOKAracının camındaki film nedeniyle para cezasına çarptırılan avukat Öktem dava açtı. Mahkeme, cezanın hukuki dayanağı olmadığına hükmetti...154 lira ceza kesilmişti Polis yanlış yorumluyor Düzenleyen xpyhre - 27 Temmuz 2012 Saat 19:00 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
zgr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uygulamada durum nasıldır? onu öğrenmek lazım. kaç kişi mahkeme ile uğraşabilir ki? sakarya da çok oluyordu sanırım bu ceza işi. sakaryalı ve aracının camları filmli olan arkadaşların görüşleri önemli. ben aracımı aldığımda en koyusundan film vardı camında söktürmüştüm bende. şimdi yeniden en azından arka camlara yaptırmak istiyorum ama hem ceza hem de filmlerin ziyan olması riskini göze alamıyorum. umarım mahkeme kararı örnek teşkil eder de camların rengini biraz koyulaştırabiliriz.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi haber bayramda tatile çıkıyorum artık oğlumu güneşten korumak için camlara çarşaf germek zorunda kalmayacığım oğlumda rahat rahat sağı solu izleyerek seyahat eder :))
Düzenleyen Serco05 - 27 Temmuz 2012 Saat 19:24 |
|
serkan206
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bi mahkeme kabul etmiş, başka bi ilde geçerli degil bu ne ????
il il hak adalet hukuk değişiyormu??? ne saçma sapan bişey olmuş!!!
|
|
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
|
furkan111
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynen cok geç kalınmıs bir uygulama....sonuna kadar destekliyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |