Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 306 GTI  Yardım ??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 306 GTI Yardım ??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DeNvEr64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DeNvEr64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 306 GTI Yardım ??
    Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 16:28
Sayın Peugeot Severler, Smile
Yaklaşık 1 ay önce Peugeot 306 GTI - 6 aldım. ALLAH hayırlısıyla binmek nasip eder İnşallah.
1. Aracımı alırken çok baktırma fırsatım olmadı ve bi takım sorunlarla karşılaştım. Mesela Soğutma sistemi yani radyatör fanları düz bağlantı yapılmış ve bir cikleye bağlanmış. Bir elektrikçiye gösterdim ve zannedersem beyninde problem var biz bunun tesisatını yenileyelim dediler. Bi fikriniz var mı ? Ayrıca kapı otomatikleri çalışmıyor. Tofaş'a biner gibi kendi elimle açıyorum diğer kapıyıda.
2. Sunroof açılırken gayet normal ancak kapanırken sol üstü yukarıya takılıyor ve camı çiziyor.
3. Aracın gaz pedalına biraz yüklendiğimde (silencer egsoz var) benzin kokusu geliyor.

Yani problemler beyinle mi alakalı anlam veremedim içime kurt düşürdüler..

Bilgisi olanlar kısaca bilgilendirebilir mi acaba ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Az çok bu yollardan geçen büyüklerimiz ve tecrübe sahibi dostalarımız vardır. Yoksa sanayiye gidip harala kürele bi sürü bilmeden masraf edicez. Durduğum memleketin yabancısıyım bi sürü masraf çıkarmasınlar. Ouch

Düzenleyen DeNvEr64 - 13 Ağustos 2012 Saat 16:23
Noldu Ya..??
Yukarı Dön
DeNvEr64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DeNvEr64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 16:24
up..Stern Smile
Noldu Ya..??
Yukarı Dön
scorpions_64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 16:34
Orjinalini yazan: DeNvEr64 DeNvEr64 Yazdı:

Sayın Peugeot Severler, Smile
Yaklaşık 1 ay önce Peugeot 306 GTI - 6 aldım. ALLAH hayırlısıyla binmek nasip eder İnşallah.
1. Aracımı alırken çok baktırma fırsatım olmadı ve bi takım sorunlarla karşılaştım. Mesela Soğutma sistemi yani radyatör fanları düz bağlantı yapılmış ve bir cikleye bağlanmış. Bir elektrikçiye gösterdim ve zannedersem beyninde problem var biz bunun tesisatını yenileyelim dediler. Bi fikriniz var mı ? Ayrıca kapı otomatikleri çalışmıyor. Tofaş'a biner gibi kendi elimle açıyorum diğer kapıyıda.
2. Sunroof açılırken gayet normal ancak kapanırken sol üstü yukarıya takılıyor ve camı çiziyor.
3. Aracın gaz pedalına biraz yüklendiğimde (silencer egsoz var) benzin kokusu geliyor.

Yani problemler beyinle mi alakalı anlam veremedim içime kurt düşürdüler..

Bilgisi olanlar kısaca bilgilendirebilir mi acaba ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Az çok bu yollardan geçen büyüklerimiz ve tecrübe sahibi dostalarımız vardır. Yoksa sanayiye gidip harala kürele bi sürü bilmeden masraf edicez. Durduğum memleketin yabancısıyım bi sürü masraf çıkarmasınlar. Ouch
obooowww nettin sen öyle, hurdacı murada sat gitsin kilo hesabınla o aracı Big smile.
1- fanları eski sisteme bağlantı yapılacak yani büyük ihtimal sıcaklık müşürüne, yada beyine bakılacak. kapı kilitlerine de böyle devam et güzel oluyo 80 model toroslar gibi görünüyo aracın :D
2- geç :D
3- gaz pedalınla ilgili sorunun ateşleme ile ilgili olduğunu düşünüyorum tabi ateşleme ilgili sorunda tekleme vs. sıkıntısı olur, yok demi tekleme vs. gibi sorunlar? ya da kat iptali yaptılarsa ki %90 iptal etmişlerdir, benzinin çiğ atması muhtemeldir.
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
DeNvEr64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DeNvEr64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 16:40
Evet aracımda ALLAH'a çok şükür tekleme yok hız bakımındanda bastım mı kaçarı war, memnunun açıkçası.. Ee olsun artık 2.0 araç :)) 

Peki kapıları ve sunroof'u geçtim ama bu beyinde problem war mı yok mu beni çok sıkıntıya sokar oldu ki korkutuyorda.. Bu kat iptali olayını nasıl anlarız yada nasıl çözebiliriz ?? 
Noldu Ya..??
Yukarı Dön
scorpions_64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 16:43
Orjinalini yazan: DeNvEr64 DeNvEr64 Yazdı:

Evet aracımda ALLAH'a çok şükür tekleme yok hız bakımındanda bastım mı kaçarı war, memnunun açıkçası.. Ee olsun artık 2.0 araç :)) 

Peki kapıları ve sunroof'u geçtim ama bu beyinde problem war mı yok mu beni çok sıkıntıya sokar oldu ki korkutuyorda.. Bu kat iptali olayını nasıl anlarız yada nasıl çözebiliriz ?? 
 aracını lifte çıkaracan, yada bi şekilde aracın altına bakacan. kat iptali dediğimiz katalizör iptali oluyor. en mantıklısı pp 2000 cihazına bağlamak. la tolga gel beraber alam bi pp2000 nasılsa her zaman lazım oluyor...
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
DeNvEr64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DeNvEr64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 16:51
pp2000 almış birisi kullanmayı bilmiyodu herhalde bana direk beyin dediğine göre Party
Noldu Ya..??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 301 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1497 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9394 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8675 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 884 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 902 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55446 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2160 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2511 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 569 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2050 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15979 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English