![]() |
|
Peugeot 306 GTI Yardım ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeNvEr64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 16:28 |
Sayın Peugeot Severler,
![]() Yaklaşık 1 ay önce Peugeot 306 GTI - 6 aldım. ALLAH hayırlısıyla binmek nasip eder İnşallah. 1. Aracımı alırken çok baktırma fırsatım olmadı ve bi takım sorunlarla karşılaştım. Mesela Soğutma sistemi yani radyatör fanları düz bağlantı yapılmış ve bir cikleye bağlanmış. Bir elektrikçiye gösterdim ve zannedersem beyninde problem var biz bunun tesisatını yenileyelim dediler. Bi fikriniz var mı ? Ayrıca kapı otomatikleri çalışmıyor. Tofaş'a biner gibi kendi elimle açıyorum diğer kapıyıda. 2. Sunroof açılırken gayet normal ancak kapanırken sol üstü yukarıya takılıyor ve camı çiziyor. 3. Aracın gaz pedalına biraz yüklendiğimde (silencer egsoz var) benzin kokusu geliyor. Yani problemler beyinle mi alakalı anlam veremedim içime kurt düşürdüler.. Bilgisi olanlar kısaca bilgilendirebilir mi acaba ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Az çok bu yollardan geçen büyüklerimiz ve tecrübe sahibi dostalarımız vardır. Yoksa sanayiye gidip harala kürele bi sürü bilmeden masraf edicez. Durduğum memleketin yabancısıyım bi sürü masraf çıkarmasınlar.
![]() Düzenleyen DeNvEr64 - 13 Ağustos 2012 Saat 16:23 |
|
Noldu Ya..??
|
|
![]() |
|
DeNvEr64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
up..
![]() |
|
Noldu Ya..??
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
obooowww nettin sen öyle, hurdacı murada sat gitsin kilo hesabınla o aracı ![]() 1- fanları eski sisteme bağlantı yapılacak yani büyük ihtimal sıcaklık müşürüne, yada beyine bakılacak. kapı kilitlerine de böyle devam et güzel oluyo 80 model toroslar gibi görünüyo aracın :D 2- geç :D 3- gaz pedalınla ilgili sorunun ateşleme ile ilgili olduğunu düşünüyorum tabi ateşleme ilgili sorunda tekleme vs. sıkıntısı olur, yok demi tekleme vs. gibi sorunlar? ya da kat iptali yaptılarsa ki %90 iptal etmişlerdir, benzinin çiğ atması muhtemeldir.
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
Evet aracımda ALLAH'a çok şükür tekleme yok hız bakımındanda bastım mı kaçarı war, memnunun açıkçası.. Ee olsun artık 2.0 araç :))
Peki kapıları ve sunroof'u geçtim ama bu beyinde problem war mı yok mu beni çok sıkıntıya sokar oldu ki korkutuyorda.. Bu kat iptali olayını nasıl anlarız yada nasıl çözebiliriz ??
|
|
Noldu Ya..??
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracını lifte çıkaracan, yada bi şekilde aracın altına bakacan. kat iptali dediğimiz katalizör iptali oluyor. en mantıklısı pp 2000 cihazına bağlamak. la tolga gel beraber alam bi pp2000 nasılsa her zaman lazım oluyor...
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
pp2000 almış birisi kullanmayı bilmiyodu herhalde bana direk beyin dediğine göre
![]() |
|
Noldu Ya..??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |