![]() |
|
sağ ön çamurluk tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 Saat 22:55 |
Aracimin sag tarafinda cizikler vardi. Birde tam dediginiz gibi bir gocuk tam camurlukta. Yetkili servise goturdum. Yanlar tamam yapariz ama camurlugu yapmam dedi. Bunlar fiber glasmi bisi dedi ben yaparim en ufak bir yere degdiginde tekrar geri gelir kapiyi kasar dedi. Ayrica yapsam bile sokme takma boyama duzeltme parasi alicam dedi. Yenisini takalim daha iyi dedi. On camurluk degisimi, sag on kapida minicik rutus, yolcu kapisi ve arka camurlukta garaj cikisina surtmeden dolayi derin cizik ve arka tamponun boyamasina nakitte 650tl fiyat cikardi yetkili servis. 5 km gerideki bir baska yetkili servis ayni ise camurluk degismesiz sirf duzeltmeli ise 1600tl dedi. İstanbuldaysaniz gotururuz benim goturdugum yere hem bende bakarim aracim ne halde.
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen o fiyata 0 ini alirsin kardes ucmus bunlar:S
150 tl ye bir camurlukmu boyanir:) sasirdim o boyaci cakalin teki heralde kaporta ve boya bir arada olur diye biliyorum:)
Düzenleyen volkan22 - 30 Temmuz 2012 Saat 22:46 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Fiyatlar çok yüksek.
Ben 307 aracımın sağ marşpiyelini vurmuştum 30 cm kadar ezik olmuştu. Kaportacıda 30 TL ye düzelttirdim, boyacı da macunlayıp komple marşpiyeli boyamaya 50 TL aldı. Toplamda 80 TL ödemiştim. (Yaptıralı yaklaşık 5-6 ay oluyor)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla fiyat vermişler baska yerlerede sorun Ankarada aynı işi 120 milyona yaptırdık.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Düzeltme uygun gibi. ... Boya pahali. Sağ sol ön camurluk boyattim 150 tl çifti. Baska yerlerede sormalısın.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
çamurlugu yenısını alsan bundan ıyı
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
merhabalar arkadaşlar. aracımın sağ ön çamurluğunda futbol topu çapında bir ezik var. macunu dökülmüş bir alan. o kısmı yaptırmak için bugün kaportacıya gittim. kaportacı 80 tl. düzeltmeye alırım dedi, oradan boyacıya gider oda macunu atar, boyar 150 tl kadar alır dedi. toplamda 230 tl ye mal olacak. çamurluk komple boyanacakmış. daha önce hiç kaporta işi yaptırmadım. nasıl sizce fiyat? uygun mu?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |