![]() |
|
SATILIK 206 ANGEL SONAR FAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 11:32 |
merhaba aracım için yeni aldıgım sonar marka angellarımı satıyorum. Halkalarda yada farlarda herhangi bir sorun kırık patlak falan yoktur. Sadece kılcal çizikler mevcut yakından dikkatlice bakılmadan anlasılmıyor bile alan arkadaş dua edecek. saygılar.
![]() Düzenleyen simurg - 26 Temmuz 2012 Saat 13:14 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pahali
![]() Bu arada fiyat nerede? ![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim ve fiyat olursa daha etkili olur :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
koliva üstad beni tanıyorsun artık sanırım forumlardan dolayı pahalı dan dolayı birde angellar 225 istiyorum inan pahalı değil temiz cunku.. saygılar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Espriydi o. Fiyati eminim uygundur. Resim ekleyebilirsen cok daha guzel olur. |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Sıfırı 270 tl..
sende çizik var diyosun,bide ikinci ele düşmüş ooo bunun bide kargosu var vs vs... düş düş fiyatı biraz çok istiyosun... daha montajıda var bunun,ondan sonra bunu aldım mı zenonda lazım ölme eşşegim ölme. düş düş fiyatı biraz daha 100 lira eder ürünün başkada kuruş çalışmaz... sıfırını alıp monajını ücretsize getirmek daha mantıklı yani.
|
|
![]() |
|
çizik var dediysek harita gbi demedik kılcal gözle gorunmeyen kucuk cizikler sıfırı 270 tl sonar marka far motoru takılacak sekılde uyumlu beyaz halkalısı varsa bedavaya gonderecegım beklıyorum cevabını..
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
güncell
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
kardeşim bana lazım böyle bi far. sıfırı 270lira cok geliyor
bana satmak istersen 150tl verebilirim
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
180 tl son fıyat olur kardesım uyarsa gondereyım saygılar
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
kardeşim...
tamam ürün senin ne kadar pahalıya versen senin için iyitabiki vallahi bende calışmşyorum işsizim 80dolarım var gaz bile alamıyorum araba yatıyor.ama ne yapayım peugeot aşkı bu iyiaksamlar.....
Düzenleyen gngburak - 22 Ağustos 2012 Saat 18:26 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
senın makına 206 mı kac model ne eksıgı var baska
|
|
![]() |
|
206 2005 model
eksiği var da para yok angel far istiyorum cok yakısıyo 206lara
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ades23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
kaac lira olur en hocam?
|
|
:) TOPRAĞIN ALTI SONUMUZ DEĞİL GELECEĞİMİZDİR :)
|
|
![]() |
|
enn sonn 180 tl olur
|
|
![]() |
|
vallahi para ayarlarsam ararım seni ama satamazsan bana sat derim
tesekkurler iyi aksamlar....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
duruyormu angel lar?
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Kardeşim istersen benim jant-lastiklerle takasa girebiliriz senin angellar + 300lira karşılığında benim jant lastikleri verebilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-ofsetli-16-jant-lastik-206-gti-da-kullanildi-205-40-16-95016635/detay/ |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
sen o jantları takasa koyma ben gıcıklNIYORUM O JANTLARA ALABİLİRİM :()
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |