![]() |
|
Beyaz Duman Yardim Lutven |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 02:14 |
Slm Arkadaslar Ben Murat ...Almaniyadan katiliyorum yeni uye oldum ve bir problemim var arabaylan
Golf 3 1.8 GL 93 MODEL AUTOMATIC BENZIN SORUN SU ARABAYI SURDUM ZAMAN ARA SIRA BEYAZ DUMAN ATIYORMUS DEDILER ARKADASLAR SU VE YAG EKSILMESI YOK ANTIFRIZ YENI DEGISTIRDIM YAGIDA YENI DEGISTIRDIM EKSILME YOK KARBORATOR DE BASKA BIR GOLF 1.4 CIKARILDA BENIM KISINE TAKILDI AMA O COKTAN 1 SENE OLDU YANI ANA SORUM SU BEYAZ DUMAN GELIYOR ARA SIRA ARABAYI SURURKEN SABAHLARIDA YAKTIM ZAMAN GELMIYOR AMA ESKIDEN 2 AY GARAJDA DURDU ZAMAN ILK YAKTIM ZAMAN BAYA BI BEYAZ DUMAN GELMISTI 2..3 DAKIKATA KADAR YOK OLDU SONRA ISTE SURDUM ZAMAN GELIYOR ARA SIRA YANI PROBLEM NE OLA BILIR ? GECEN GUN 400 KM YAPTIM BASKA KASABAYA GITIM SORUN CIKMADI LUTVEN SU ARA SIRA BEYAZ DUMAN CIKMASI NORMALMI YOKSA BIR SORUN MU VAR BIRISI YARDIMCI OLURSA ?
|
|
![]() |
|
murat22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar cevap verecek yokmu ?
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ eksiltme yoksa duman normaldir. araç çalışır durumdayken kontrol edin kendiniz, yağ çubuğunu hafif çekin. gaza basın ordan duman çıkıyor mu bi bakın yoksa elinizle egzozu kapayın. bikaç saniye tutun ve bırakın duman yoksa sıkıntı yok :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
yag eksiltme yoksa beyaz duman kapak contasının hasarlı oldugunu veyahut motor blogu su ceketlerinde catlak olup her 2 durumdada silindire su kaçtıgını gösterir.
cok yogunmmu bu duman ? |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Yok her zaman gelmiyor gaza uklendim zaman bazi cikiyor bugun calistirdim arabayi iyice baktim yoktu sururken de camnara bakiyorum yine gormuyorum demeki az cikiyor bana arkadaslar arkamdan surerken beyaz duman cikiyormus diye dediler ...Tessekurler..
|
|
![]() |
|
tessekurler yarin bi oyle test yapcam bakalim sonuc ne olacak yazarim buraya. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |