![]() |
|
klima gazlama sonucu ugradigim husran:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 Saat 17:34 |
iyi forumlar.. gecenlerde basimdan gecen bir olayi anlatmak istiyorum...
uzak bir kaza yapmisdik klima radyatorunu degistirdik ve klimaciya gazlamaya goturduk gazi manuelde basti basti az cok izliyorum bnde sonra tmm dr dedi klimayi devreye koyuyorum arac zorlaniyor bana dedigi aynen su oldu; fanlarin yavas donuyor o yuzden dir getir on tamponu sokeyim 2 gun sonra bizde gidemedik 2 hafta ole surduk ,yolda klimayi devreye koyuyorum 2.0l arac ansizin sanki asiri yuke gelmis gibi kasiliyordu makine , bir iki derken yolda giderken arac ansizin traktor gibi islemeye basladi hemen araci sondurdum cekici cagirttim dogru makinistee... neyse baktilar aracim 3 dis tiger kayisi atlamis altta klima ve tiger kayisini ceviren parca yuzunden, neyse yaptirdik 550 tl bayildik sonra klimanin gazini baya bir elle bosalttim aracim kasilmasi baya bir duzedi. sorunu halleddim ama is isden gecmisti.. yani demek istedigim anlayan var anlamayan var aracinizi bu klima gazlamada olur olmaz kisilere teslim etmeyin. :(
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klima gazını basan kişiyle triger arasında ki bağlantıyı kuramadım :)
neyse yinede geçmiş olsun allahım daha beterinden korusun.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kıbrıs deılmı dogaldır bende 307mle gelıyorum kıbrısa magosaya dogu akdenızde okuyorum adam gıbı tamırcı ve parca yok olanlarda kazık yapıyo bı tek usta var motorda ıyı olan gungor usta oda magosada butun tr plakalar orda
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
saol kardesim...krank milinin ucundaki tiger kayisini ve klima kayisini ceviren parca:)) o parcalanmisti cok sukur hemen sondurdukde valvitlere zarar gelmedi.
|
|
|
|
![]() |
|
evet kardesim araci peugeot bayisine goturdum icine eddiler:S anca tek anladiklari bilgisayara baglamak burda kim kime kazik atarsa:(
bu arada bnm otomatik sanziman elektro valf lerde ariza var heralde bazen vuruntu yapiyor su adada bir tane adam gibi sanzimanci yok korkuyorum kime goturecem sasirdim:S
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |