![]() |
|
Far temizliğinden sonra |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 Saat 04:53 |
|
Arkadaşlar farlarımın içi çok kararmıştı aydınlatması zayıflatmıştı temizletip bi şansımı deneyim dedim, işte aradaki fark
Önce ![]() Sonra ![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bayagi bir fark var arada. Guzel olmus.
Düzenleyen koliva - 25 Temmuz 2012 Saat 05:34 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel çalışma olmuş içini mi temizlediniz ?
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
herdemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
Elinize sağlık, arada bir temizlemekte fayda var anlaşılan.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hem içi hem dışı temizlendi hocam fakat kendim temizlemedim malesef |
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
Hem içi hem dışı temizlendi hocam fakat kendim temizlemedim malesef [/QUOTE] çok güzel olmuş. büyük fark var. bende yaptırmak istiyorum aslında. zorlanıyorum akşamları yolu görmede. belki faydası olur. nerede ve kaç tlye yaptırdınız.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hazır açılmışken bi karartma iyi gider diyecektim :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
çok güzel olmuş. büyük fark var. bende yaptırmak istiyorum aslında. zorlanıyorum akşamları yolu görmede. belki faydası olur. nerede ve kaç tlye yaptırdınız. [/QUOTE]100 tl ye yenibosnada pratik oto diye bir yer var orda yaptırdım ama çok baştan savma yapmışlardı, sonra tekrar götürdüm biraz kükredim falan sonra düzgün yaptılar, açıkcası ben kendim bidaha gitmem oraya sizede tavsiye etmem, gidersenizde başında durup sürekli şurda leke kalmış burda iz kalmış demeniz lazım, sanırım gözlerinde bozukluk var ![]() Düzenleyen Serco05 - 25 Temmuz 2012 Saat 18:35 |
||
![]() |
||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
kendinizde yapabilirdiniz farın içini açıp biraz çbs polish meguıars plastix parlatıcı bu kadar :)
yarım saatinizi almaaz dı içinide açmışken...bide siyat parlak sprey boya oldumu size ayriyetten far karartma ve cam temizleme... piyasada adamlar far karartmaya bile 100 tl 50 tl para isteyen var..Biz TÜRK milletiyiz böyle herşeyin kolayına kaçıp para vermemeliyiz millete boynumuzu bükmemeliyiz.vura kıra parçalaya parçalaya ögrenmeliyiz. fark karartma veya cam temizleme bunlar eli vida tutmayı bilen herkesin yapabilecegi işler ya,çok basit nasıl oluyorda böyle basit işlere para veriyorsunuz...
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
100 tl ye yenibosnada pratik oto diye bir yer var orda yaptırdım ama çok baştan savma yapmışlardı, sonra tekrar götürdüm biraz kükredim falan sonra düzgün yaptılar, açıkcası ben kendim bidaha gitmem oraya sizede tavsiye etmem, gidersenizde başında durup sürekli şurda leke kalmış burda iz kalmış demeniz lazım, sanırım gözlerinde bozukluk var ![]() [/QUOTE] teşekkür ediyorum bilgiler için. 100tl. iyi paraymış. bekletirim biraz daha.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |