![]() |
|
anahtarı sustalı ya ceviren var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 Saat 21:50 |
selam arkadaslar.bazılarının anahtarlarını sustalı yaptığını öğrendim.aramızda yaptıran varmı varsa eğer ne kadara mal oluyor tesekkürler hayırlı ramazanlar...
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben çevirdim eger ankadardaysan yardımcı olurum arkadaşım var anahtarcı bu işin ehli...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben istanbulda 35 tl ye yaptırmıştım gayet kullanışlı oluyor tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca yedek anahtarı da uzaktan kumandalı hale getirmek mümkün mü arkadaşlar? Olursa pahalı birşey midir? Bir tane yetmiyor da
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben olsam soyle yapardim. Cikma bir uzaktan kumandali anahtar alirdim. Sonra su anda kullandigim anahtardan bir tane kestirirdim ve bu cikma anahtara monte ederdim. Daha sonra PP2000 ile kodlamasini yapardim. Yedek anahtar, yedek ahatardir, birakin yedek kalsin ![]() |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
ben samsunda 55 tl ye yaptırdım. gayet güzel oldu tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
evet ben ankaradayım adres ve tel alabilirmiyim..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |