![]() |
|
zavoli lpg den görmüş olduğum ilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 Saat 11:19 |
sevgili dostlar. aracımda enjektör hatası oldu 2 kere .ilk olarak aynı enjektörü taktı ikici olarak farklı bir enjektör taktı ustam.pan enjektör olmadığının farkına vardım.açıkçası çok gittim aynı ustaya diye gitmek istemedim.
merkezine mail atayım dedim.24 saat geçmeden hemen aradılar biz yönlendiririz sizi meraklanmayın diye çok büyük ilgi gösterdiler.1-2 saat sonra bulunduğum il merkezindeki merkezindeki bayyi aradı benim montaj yaptığım ustayla görüşmüş. sizi bekliyor, sıkıntı olursa buyrun gelin biz yardımcı oluruz diyince şok oldum.bu kadar ilgiyi gerçekten beklemiyordum. sitede genelde sıkıntı ve şikayetler dile getiriliyorya bu sefer memnuniyetimi dile getireyim dedim iyiki zavoli taktırmışım :)
Düzenleyen hakan38 - 24 Temmuz 2012 Saat 11:22 |
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen zavoli 10 numara kalite adamlar 5 kurus almadan enjektorlerı degstı sıfır parca taktı tum bakımlarını yaptı bende aynısı oldu saygılar
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
valla 1 bozuldu 4 ünü değiştirdi bu gün de bu merkezden gelen ilgiyi görünce yazmak istedim memnuniyetimi.
|
|
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
belki zavoli değil de başka bir marka taktırsaydınız hiç sorun yaşamayacaktınız. o açıdan da düşünün. :)
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Urun kaliteli ya da kalitesiz olsun, musteri memnuniyeti cok onemli.
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
aynen on numara zavolii
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
zavoli...
|
|
![]() |
|
o da ayrı bir bakış açısı tabi ama bendeki sorun montaj hatasından mış ustadan yani anlıcan ürünlerini takip etmeye vurgu yapıyorum zaten yoksa bilemem hangisi iyi hangisi kötü
|
|
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
lovato'dan şamayın dostum..
siz 10 kere gidip gelmişsiniz sanayiye bende eski 206 aracımda sıfır bayiden aldım hemen tüp taktırdım 2 yıl sonra.. atm 6 sene tüpde bindim ne enjektörü ne kırıgı ne çıkıgı sadece 30 binden 30 bine filtre değişimine gittim.. adı üstünde 5 kere arıza yaptı sanayiye gittim geldim diyosun sonundada adamlar çok iyi karşıladılar diyosun...şu an piyasada yeniler ve kendilerine bir yer edinmek için biraz güleryüz gösterecekler yarın bir günşikayetler çogaldıgında karşılayamayacak hale gelecekler,o yüzden 1 arabada 4 kez enjektör degiştirdiyse bu marka yarın bir gün düşünemiyorum :) neyse lovatocuyum ben biraz fazla veririm ama kafam rahat olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |