![]() |
|
oksitlenme nasıl temizlenir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2012 Saat 17:16 |
merhaba arkadaşlar. aracımın 3. stop lambasında yanmayan ampuller vardı. lambayı söktüm ampulleri değiştirdim. ancak ampul yuvaları mavi-yeşil arası renge dönmüş, oksitlenmiş. taktım yerine ancak yanmıyor halen lamba. bi kaç kere yanı söndü. şu an hiç yanmıyor? aynı durum diğer lamba yuvalarında da var. bu oksitlenmeyi nasıl ve ne kullanarak temizleyebilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrikçilerde oksit sökücü spreyler var.tavsiye ederim iyi iş çıkarıyorlar.
Birde bildiğimiz kolayı da dökebilirsiniz.Eskiden kutup başlarındaki oksitlenme için yapmıştı.Hiçde fena değildi:)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
beydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
WD-40 sprey var oksitli yere sık ve hafifçe zımpara çek hiç bişey kalmaz.:D
|
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
teşekkür ediyorum tavsiyeler için. sprey iyi fikir de ancak zımpara yapmama olanak yok. soketin içi, lambanın yuvası gibi yerlere erişmez zımpara.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Kontak sprey ısını gorecektır.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet kontak sprey işinizi görür fakat yağsız olması kısa devreyi önlemek açısından çok önemli .Kontak sprey ler yağlı ve yağsız die 2 çeşittir zaten elektronikçilerde bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim. yarın bi araştırayım kontak spreyini.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence en guzel cozum wd40
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
philips kontak sprey mavi kutu yağsız tip kazıma zımparalamaya hiç gerek yok
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bim den kir pas sökücü çok işe yarıyor
|
|
![]() |
|
arkadaşlar önerileriniz,ilginiz için çok teşekkür ediyorum hepinize. bugün elektrikçiye gittim. sorun oksitlenme değilmiş. bir-bir buçuk saat uğraştı. sorunu çözmüş. 40tl de ücret aldı. şuan sorunsuz çalışıyor stoplar.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |