![]() |
|
Fan sorunu acil lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2012 Saat 16:15 |
Arkadaslar oncelikle hayirli ramazanlar diliyorum herkese sorunum su arabamiz 106 xs 1.6 otomatik aracin on tarafinda iki adet fan var malumunuz oncelikle bu fanlarin ikiside calisiyormu eger oyleyse gecen gun dikkatimi ceken araba fan actigi zamanda klimayi actigim zamanda her iki islemdede sadece soldaki fan donuyor fakat sagdaki fanin calistigina sahit olmadim acaba belli bir dereceden sonrami sagdaki fan calisiyor yoksa arizalimi eger oyleyse tespitini nasil yapicam hatta gecen belki acar umuduyla yarim saat calistirdim hep soldaki calisiyor yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belli bi seviyeyi gectıgınde hararet 2. kademeyı acar sıgortalarını felan kontrol edebılırsın fanın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorladım derken hararet göstergesi kaçı gösteriyordu?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim zorladim derken 2000 2500 gaz verdim maalesef soldaki aciyor sagda tik yok bu arada hararet gostergesi yok lamba koymuslar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |