![]() |
|
306 ' im ve sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mfirat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 17:56 |
eyw.. :) freze bilyesimi ne dediler .. hiç acelesi yok dedi o rpm değerleride normal dedi ben bakıyorum aracıma ama , ustlar acelesi yok gerek yok normal diyorlar bizde biniyoz ..
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sen 1. ve 2. le gore gore yedin motoru:) agzinla soluyorsun pasam o bos vitesde 2000 rpm gaz kelebeginden yolda giderken ruzgar eser kelebekden hava sizar heralde motora kelebek sensorude ole algilar heralde... duruncada 1100 lere mi duser:)
diger arizanda elektrikli supurge demissin debriyaja basinca kesiliyorsa kesinlikle baski balata bilyendendir senin aracin iyi bir bakima ihtiyaci var bence bu arizalarin hepsi bir anda olmaz demekki ihmal etmissin:S bosta gaza basiyorsan da 4 binden asagi duserken ses geliyorsa kesin bu 2000 rpm le alakali oda heralde senin gaz kelebegide olabilir motor da ciddi ariza olsa devamli yapar o tirtlemeleri...
Düzenleyen volkan22 - 30 Temmuz 2012 Saat 23:22 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Mfirat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
direksiyon kutusu da arızalandı :) peugeot = sorun benn bunu anladım ya
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
Gaz kelebegi temizligini cumartesi yaptim tum hava alim borularini filtreyi ga kelebegini benzinle temizledin lpg de de benzindede yapiyor baglanti konnektorlerini contack cleaner ile temizleyip taktim :( ama hala ayni
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız LPG limi benzinlimi ?
- Devir saatinin geç düşmesi gaz kelebeği temizliği ile çözülebilir.Yada sensörlerde bi sorun vardır.GAz ayarındanda yapar.Benzindede aynıysa sorn gaz kelebeği gibi ama sadece LPG de ise gaz ayarıyla düzelebilir. - Debriyaj sorununa gelince baskı balata bitmiş gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
Selamlar .. Sorunlari ben yaziyim siz bi uol gosterin bana :(
* arac 70 le giderken vites bos ta devir saati 2 bin rpm civarinda ilerliyor ama durunca 1100 e dusuyor * bos vitesde elektrikli supurge gibi ses cikariyor ama debriyaja bastigimda ses kesiliyor debriyajim cok sert * bosda gaza basitigimda 4 binden assa duserken tirt tirt ses yapiyor bisey sallaniyor gibi zincir sesi gibi sizce ne olabilir satiyimmi bunu nabiyim :( - aracin cekisinde bi problem yok 1. Vites 50 2. Vites 95 i cok rahat goruyorum .. Ama bi ara biraz fazla yakmaya basladi uzuyo beni .. |
|
38 AR 306
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |