![]() |
|
1.6 307 lpg uzun yol yakıt tüketimi bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2012 Saat 14:05 |
Ankara'da lpg depomu doldurdum Rize yönüne 466 km hiç durmadan yol aldım hızım 100-110 arası değişiklik gösterdi. 1-1,5 saat klima çalıştı. Samsun Çarşamba'da lpg aldım 34 lt ile depom doldu. 466 km de 34 litre lpg harcadım. 100 km de 7.3 litre ediyor.Lpg 2 tl olarak düşünülürse 1 kmde 15 krs yakmısım.
İşin doğrusunu söylemek gerekirse şaşırdım bukadar düşeceğini hiç düşünmemiştim...
Sanırım supaplarda sorun yok supaplarda sorun olduğunda fazla yakıt tüketimi olacağını duymuştum :) Ancak halen daha rolantide ki titreme devam ediyor :( Düzenleyen ttaylanaa - 21 Temmuz 2012 Saat 14:08 |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güze.l bende honda city var rize hemşin gidişi izmirden 66 tl gaz aldım ful 100 km sürat klima hiç kapamadım 4 kişi 528 km yol yaptım ötmeye başladı 67 tl ye tekrar fullendi 126 kuruş yakmış gazın litresi 2 tl den hesapladım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
7,3 litre/100 km guzel bir rakam LPG'de.
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen çok daha az yakmışsın litre bilgisini yazsaydın daha net hesaplayabilirdik. O araçların zaten az yaktığı söyleniyor.
Konu dışı bir soru aracında lpg den kaynaklı bir sorun yaşadın mı? Hondalar da lpg de sorun yaşamazsınız deniyor. Düzenleyen ttaylanaa - 21 Temmuz 2012 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
ben bu güne kadar opel reno megane pejo kıa hunda yani ülkedeki araçların çoğuna bindim hepsinde sorun yaşadım ya arıza lambası yandı ya beyin sorunu bana honda al sorun yaşamazssın dediler 2009 honda city aldım 20000 km de tüp taktım 42000 km oldu 1 yılda hiç sorun çıkarmadı zavolli herkeze tavsiye ederim çok memnunum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |