![]() |
|
arkadaşlar benim 206 mı dandik hepsimi böyle |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2012 Saat 21:02 |
merhabalar hayırlı ramazanlar. subatta 2005 model 206 x-line aldım. aracın yakıtından memnunum 10 yıldır lpg li araç kullanırım ama buna şimdilik gerek görmedim uzun yolda 25 krş yakıyor seat leonum lpg de bundan çok yakıyordu :D neyse ama aracın kabortası çok ince sanırım elimi deydiğim yer göçuyor ön kaput bildiğin en ince saç bastırıyorum takur tukur saç sesi geliyor. geçende park halinde biri ön tampınun solundan sürmüş hafif iz var ama sol sofor kapısını açamadım çamurluk geri kaymış kapı açılmadı elimde çektim geri geldi. neyse ilk 206 lar sanırım daha kaliteli sonradan çıkanlar mı böyle hepsinınmı kabortası böyle?
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendeki 206 aracta aynı cok ince kaportasi kaput kapanmadı elimle bastırdım baktım içine göçmüş.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
:D 2011 var bende hala aynı hocam.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Hepsi öyle dışı seni yakar içi benilerden :) Ne kaporta var ne yol tutuş ne konfor ne kalite ne motor sadece şekil ne yazıkki..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şekil+ekonomi(hdi) |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
benim ön kaputta kapanmadı ben bastıkça kaputta göçükler oluşta ne yazıkki kaporta çok ince.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
arabadan soğudum fransızlardan bu kadar çıkıyor demek. seri olmasını da buna borçlu olabiliriz ama. hafif olmasına.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
pejoların hepsi değil ancak büyük çoğunluğu nazik araç..hızlı 2 kez kasise gir yada çukura hemen ön düzen isteyen elini bastır çöken.bazen ses gelen bazende kesilen bi araç anlamsız bazen diorum ki şahinin kaportası benımkınden daha sağlam..ancak hastalık yaptırıyor.başkada bişey yok..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni araçların bir çoğunda aynı sıkıntı var hele ki eski modellerle kıyaslamayın bile örneğin peugeot 504 kaya gibi araçlardı amcam 15 yıl kullandı 2007 de sıfır 407 aldı oda 504 üm daha sağlamdı diyor ama tüm araçlar için böyle mercedes bile eskisi kadar sağlam değil kaporta boya sorunları yaşıyor örnek olarak w124 93-94 model bir aracın kaputunu açın bakın birde w212 2010-2012 araçlara bakın yeni araçlar=ekonomi eski araçlar=dayanıklılık
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Zamanında yıkamada çalışırken bu arabaların üstüne fazla bastırmadan siliyorduk elimize almayalım diye :).Kötü bir durum gibi ancak servisinde çalışan bi yetkili Allah korusun kaza sırasında sürücü ezilmesin organları parçalanmasın diye araçların kaporta aksamlarının bu şekilde yapılduğını söylemişti.Tabi ne derece doğru bilinmez.
|
|
![]() |
|
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Arkadaşlar ben de bir 206 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? Herkes farklı konuşuyor. Kimi "abi al süper araç" diyor, kimisi "aman uzak dur" diyor. Kimi dinlemeleyim sizce? Sanki 14.000 ile 17.000 bin fiyat segmenti arasında alınabilecek en iyi araç gibi görünüyor.
yorumlarınızı bejkliyorum. |
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
ancak görüntüsü şekli ve piyasa ucuz paraya şahin doan yerine üstüne biraz daha para eklenip alınabilecek bi araba..
he işimi görüyomu dikakt çekkip gösteriş yapıyomu yapıyo ama işte hemen bi köy yoluna gir başlıyo ön takımdan ses gelmeye... bi yere sürt hemen göçüyo..elini dokun hemen kırılıyo.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |