![]() |
|
FAR TEMİZLİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 Saat 22:11 |
mrb arkadaşlar aracımın farları sararmıştı uzun zamandır far temizleme işini yapan bi yere götürmeyi düşünüyordum bugün gittim . usta a5 boyutunda özel bir kağıt yada zımpara kağıdı gibi bişeyle suya batırıp farları siliyordu daha sonra pasta cila yapılan makineyle farlara krem sürdü ve makineyle kaç kez sürdü.iş bitince farlar sıfırmış gibi parladı. işlemi yakından takip ettim o kaağıt bende de olsa bende yapabilirim artık o özel kağıdımsı şeyi nerden bulabilirm herkese tavsiye ederim sarımsı farlarını bembeyaz yapın :) işlem için 50 tl ödedim , çok ama yapacak bişi yok
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1000, 1500, 2000 ve 2500 grit zimpara kullanmistir.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki sıralaması nasıl olmalı ilkin hangisinden başlamalı. tşk
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Asagidaki linkteki videoyu izle. Benim yukarida yazdiklarim yuzeyde puruz varsa uygulaniyor saniyorum. Bu linkteki arkadas 600 ile baslamis isleme. Tek zimpara yetmis.
http://www.ehow.com/video_2327659_headlight-restoration-600-grit-sandpaper.html |
|
![]() |
|
Bu linkteki arkadas 2500 ile baslamis ve giderek azaltmis. Hem de BMW
![]() Düzenleyen koliva - 18 Temmuz 2012 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
teşşekkür ederim
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bende yanlış hatırlamıyorsam 6000 8000 kum zımpara kağıdı kullanmıstım aynen suya batırıp zımparaladık üstüne pasta sonra da cila canavar gibi oldu bazı duyumlarıma göre de pasta yaptıktan sonra fırçayla cila tarzında birşey sürüyorlar çok parlak ve hoş oluyormuş ama bize sadece cila yetti..
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
bende yapmayı düşünüyorum ama sırasıyla madde halinde bilgi verirmisiniz.
şimdi malzemeler neler zımpara pasta ve cila mı? 1-zımparama işlemi yuvarlak mı olacak aşşagı yukarımı sağdal sola mı nasıl ? 2-inceden kalına mı gidicez kalından inceyemi ? 3-pasta cilayı illa makina ilemi yapacaz el emegiyle olmuyor mu?
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
kardeş kalından inceye doğru uygulayacaksın ben sırasıyla 800 1200 1500 2000 olarak uyguladım daha sonra da üzerine pasta cila uyguladım sonuç çok güzel oldu biraz zahmetli uğraşacaksın. zımparayı bol suyla sürekli su dökerek yap DAİRESEL olarak zımparala kaporta kısmına bant çek zımpara boyaya zarar vermesin elle yaptım ben kolunun ağrıması dışında bi sıkıntısı yok
Düzenleyen maestro - 27 Temmuz 2012 Saat 16:25 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
eyvallah ustam en kısa sürede yapıp forumda paylaşacagım :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
çok güzel olacak :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |