![]() |
|
arkadaşlar acil bu sorun arabayı sattırır valla |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 Saat 09:12 |
arkadaşlar herkese günaydın sorunum sağ ön kapı sensöründe arıza var sanırım kapıyı 2-3 defa sert bi şekilde kapatmazsam ekranda kapı açık uyarısı alıyorum haliyle orta ısık yanıp sönüyo kapıları merkezi sistem ile kapatamıyorum anahtar sokup kapatıyrum wd40 sıktım bir ise yaramadı nerde bunun sensörleri tam olarak bi söküp bakayım
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendede sol kapı oyle bende bulamadım bilen varmı acaba.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
sahin_2978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar sensor kılıdın icindedir ,icini acıp pilastık bi parca vardır onu bakmalısınız
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Fiş gıbı bırsey mı resım yada temsılı bırsey varmı acaba?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
sahin_2978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
fıs deyil kılıdın icindekılıtle butundur kabiliyet olması lazım kilidi komple parcalayıp bakılması lazım yada deyişmen lazım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
ugras isteyen bir arızadır deyişmeni oneririm
o parca tek yoktur kilitle butundur |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
tahmini tamiri ne kadardır veya komple kilit ne kadardır bilen varmı tşkler arkadaşlar ilginiz için..
|
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
hocam öyle bi başlık atmışsın ki, sonra okuyunca gülesim geldi... kapı sensörüne arabayı satmaya kalksaydık, şimdi benzin döküp yakmamız lazımdı :)ufak şeyler çözersin, gecmiş olsun, keşke herkesin sorunu bukadar küçük olsa...
|
|
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
onun tamırıyle kimse ugrasmaz kendi kendine yaparsan belki olur bence deyiştir kılidi
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
oto cam kilit işleriyle uğraşan bir fimaya git derdini anlat yaptır güle güle bin, kilit 250 TL civarı sanırım çıkmacı efede vardır parçadan eğer parçada sorun varsa. bence bi göster derim ilk önce..
Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
arkadaslar aynı sorun benim aracımda da oldu. Kapılar kitlenmiyordu bi kapı açık oldugundan. Sanayide kilidi çıkarttırdım toz giderici sıkıp tekrar taktı usta ve sorun düzeldi nerdeyse 5 6 aydır sorunsuz kullanıyorum
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
maşalah araba çok güzel duruyor. fiyatta gayet iyi aslına bakarsanız.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
Dostum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
aşağıdaki sitede işine yarar bilgiler olabilir...
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Dostum sana tek çöüzm hiç ugrasma ya kilit sokup müsürü devre dısı bırakcan yada yeniden kilit alcan.Kapı acık oldugu algılandıgında hem ekranda acık gosterır hemde kapılar kıtlenmez tak diye gerı acılır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
arkadaşlar teşekkürler ustama bir göstereyim. konu başlığı biraz işin espirisi bu ufak sorundan araç satılmaz memnunum 206 ımdan :D burdan yaptırınca bilgi veririm..
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Karşılığına bir iki tur elektrik bandı sar olay tamamdır
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Kilidi tamir etmesi çok ugrastiriyor. Benim de arka sol kapı aynı sıkıntıyı veriyordu. Çıkma alıp taktirmak veya takmak daha kolay. Çıkması 60-80 tl ye bulunabilir. Tabi pazarlık edersen.
Düzenleyen dukenukem82 - 20 Temmuz 2012 Saat 20:53 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |