![]() |
|
Yakın zamanda serviste motoryağı değiştiren varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2012 Saat 21:14 |
Arkadaşlar yaşadığım şehirde peugeot yetkili servisi yok fakat şuanda bulunduğum şehirde yetkili servis var. Aracımın motor yağı, hava filtresi falan değişmesi lazım rutin 10000 bakımı...
Aracım 2004 307 1.4 hdi, yakıt pompasına daha var. Özel serviste 100-200tl arası yaptırıyordum. Şimdi yetkili servise götürsem çok maliyet çıkarırlar mı? Ne kadar tutar normal bakım... Ayrıca kapı içi döşemeleri değiştirirken plastik tırnaklardan bir kaçını kırdım, ellerinde bulunur mu önden haber vermek mi gerekir. |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakit pompasi derken herhalde mazot filtresi diyecektiniz karistirdiniz. Fiyatlardan haberim yok ama parcalari kendiniz alip bir ustada degistirtebilirsiniz. Neden yetkili servise gitmek itiyorsunuz?
Tirnaklar buyuk ihtimalle vardir ellerinde. |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
yağ için kesinlikle özel servise git derim yetkili servis elektrik gibi ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
30000Km bakımı vardı onu yaptırdım. 360tl bayıldım garanti bitince serviste biter...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
yag servıste sadece 100tl cıvarı.. dısarda ıse 55-60tl.. 100tl ye 10000km ıcın parcalarınız alabılırsınız 20-30da ıscılık versenız tamamdır..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
özel opel servisi GM yağ+krank kasnağı 200 TL aldı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |