![]() |
|
307 otomatik şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Türkbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2012 Saat 15:13 |
arkadaşlar biri bana acil yardımcı olabilir mi arabam 2004 307 xt otomatik şanzıman arabamda yeni çalıştırdıgımda ve kısa mesafelerde hiç bir sıkıntı yapmazken şehir içinde biraz dolaştıktan sonra vites geçişlerinde vuruntular olmaya başlıyor ve bir süre sonra dur kalk yaparken 1.vitesi görmüyor devir boş kalkıyor ancak triptonikten 2 ye aldıgımda kalkıyor servise götürdügümde arıza vermedigini ve bişey yapmanın gereksiz oldugunu söylediler sizce ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
heskey_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: BG/Filibe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heskey_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence ilk yagiyi degistermen lazim, eger degistirmediysen. Serviste diagnostik mi yaptilar?
|
|
![]() |
|
Türkbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bilmiyorum ki serviste arabayı aldılar ben o sırada işlerimi hallettim ne yaptıkları hakkında hiç bi fikrim yok zaten çokta anlamıyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
otomatik sistemleri bilmem ama bu tip sorunlarla konu açanların yeni tip selenoid ve yağ değişimi sonrası vuruntuların azaldığını söylediklerini biliyorum.
|
|
![]() |
|
bende okudum o konuları yanlız bende bide ısındıktan sonra dur kalk yapınca 1. viteste kavrama geç oluyor devir saati boştaymışcasına yukselıyor ve oldukça sert bi vuruş sonrasında alıyor
|
|
![]() |
|
heskey_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: BG/Filibe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heskey_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem ki serviste oyle soylemisler, servisi degistir, baska marka otomatik vitezli arabam vardi, cok problemli oluyor vitez 200 000 km gecince eger bakim vaktinde yapilmadiysa. En iyisi Peugeot satici servisini gotur bence, hic olmazsa problem nerede onu bulurlar, tamiri ne kadar derler v.s.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam sen hangı servıse gıttın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
tekoto ankara servisine götürdüm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |