![]() |
|
307 2003 model FAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2012 Saat 14:22 |
|
farlarım sarardı keyfe keder far almak istiyorum. uygun fiyatlı elinde far olan var mı ?
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende tek sofor tarafi var orjinal. Tek sol bulabilirsen ya da sadece sofor tarafindakinde sararma var ise isine yarayabilir.
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
cc farı var elimde takım orjinal sisli.. 200 tl ye veririm.. sıfırdan farkı yok çizik çatlak solgunluk söz konusu bile değil sıfırla yanyana koyulabilir o derece temiz
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Eğer ilgilenirsen ben kendi aracımı satarken özel yapım farları sökmüştüm onları sana yollayabilirim,
fiyatta da peugeotturkey adına ikram yaparım. Düzenleyen metin - 14 Temmuz 2012 Saat 20:41 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
süpermis hocam cok hosuma gıttı ama fıyatı normaldır belkı ama bana pahalı geldi
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
heskey_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: BG/Filibe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heskey_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bizim burda(Bulgarda) far sararma problemini cozen insanlar var, camin ustunde biraz calistiktan sonra yeni gini oluyor, iki far icin 80 TL civari aliyorlar, bak burda resim var http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=32&t=60569 Bu da klip http://www.youtube.com/watch?v=Td05o5dtNck Turkiyede olmasi lazim bu tur hizmet. |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Guzel calisma. Ayni linkte aracin kaportasinda parlatma calismalari yapilmis. Forumun dili Bulgarca oldugundan anlasilmiyor ve ceviriciler de yetersiz kaliyor. Size zahmet uygulanan islemi kisaca buraya aktarabilir misiniz? |
||
![]() |
||
heskey_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: BG/Filibe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heskey_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Enkisa zamanda cevrimi yapmaya calisicam, yazarim yine
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
çok fazla boş mesaj atanlar yüzünden fiyatı yüksek yazdım fiyat sizi yanıltmasın.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
metin hocam fıyat nedır bı bılgılendırme alabılırmıyım benım sag farda puturlu bıseyler var cıkmadı neyaptıysak anlamadım degıstırmeyı dusnuyorum cok hos duruyo bıde benm arac sıyah daha hos durcagını dusundum
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
valla süpermiş. yapılan işlemin adı ne acaba ? farlar resmen yepyeni oldu. |
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |