![]() |
|
enjektör temizliği hakkında !! rolanti tutmuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2012 Saat 00:31 |
arkadaşlar WÜRTH enjektör temizleyicisini döktüm aracıma her 5.000 binde bir dökerim tanka.çalkayıp yarım deponun altındaki tanka 4/3 döktüm.birkaçgün benzinle gezdim bariz fark ediyor araç çekişi farklı hale geliyor.ancak şimdide rolanti inip inip çıkıyor sizce nedendir.? boğaz kelebeğinden olucağını sanmıyorum..rolanti ayarlayıcısını orj 2 ay once değiştirdim potansiyelmetre yeni değişti yan sanayi mecburen o sizce sorun ne olabilir..kolay bişey ama ne
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek cok nedeni olabilir. Ilk aklima gelenler map sensoru veya vakum kacagi.
Arac stop ediyor mu bu dalgalanma sirasinda? Bu olay enjektor temizleyicisi kullanmadan once var miydi? |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu olay temizleyici dökmeden yoktu bugun biraz normale döndü ama hafif dalgalanma devam ediyor.
araç stop etmiyor ama müdale etmesem edick gibi..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |