![]() |
|
206 Kapı döşemelerini sökme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:56 |
Arkadaşlar kapı döşemelerini söküp kendi kolonlarını değiştirmek istiyorum elimde kolon var ustaya değilde kendim yapıp ugrasmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda şeması mevcut aratırsan bulursun.İlk önce vidaları söküyorsun daha sonra kapı açma mandalının çerçevesini çıkarıyorsun.Ayna kumandasınınki direk çıkar zaten yavaş yavaş çekersen. Döşeme bundan sonra az zorlama ile eline gelir.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim sağolun
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zor bir olay değil korkma ben söktüm kaç defa, vidaları var 2-3 tane sağına soluna bak döşemeyle kapı birleşme yerlerine görürsün, kapı kollarının içindeki vidaları sök, camları açık konumda tutarsan daha rahat sökersn, vidalar bitince hafif yukarı kanırttırarak çıkar ama dikkat et klipsleri kırarsan yenisiyle değiştirmen gerekir, hoş çok pahalı bişey değil ama sırf onlar için peugeot dükkanına gitmen gerekir sonra
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |