![]() |
|
km göstergesi ampul değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 15:57 |
|
gösterge uçtu gitti. sanırım ampul patladı. o ekranı nasıl sökebilirim. Niyeti bozdum ben sökecem eğer yardım ederseniz
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cuzi fiyatla servise yaptırmanı tavsiye ederim.Yok ben yapmak istiyorum derseniz;
Gösterge plastik camının alt kısmında köşelere doğru küçük iki delik göreceksiniz. O deliklere sığacak şekilde iki sivri ( kırılmaz bükülmez )parçayı deliklere sokun. Yukarı doğru hafif şiddet uygulayın. Alt kısmı biraz çıkınca sağ-sol ve yukarı kısımları da biraz biraz çıkarark komple paneli çıkarın. bağlantı soketleri çıkacak karşınıza hangisinin hangine takılacağını unutmadan (işaretleyebilirsin) soketleri çıkarın elinde tek parça panel kaldı.. ışıkların yerini ve nasıl çıkarılacağını bilmiyorum. |
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
elektrikçiye gitmek mantıklı sanırım;)
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
bence gitmene gerek yok kapagı 4tane sekman tututyor cıkar sekmanları göstergeyide tors vida tutuyor ondan sonra ampulleri göreceksin ben hep kendim değiştiririm
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
gittim elektrikçiye gösterge bozulmuş dedi. Değişmesi lazım dedi gösterge dediğim hız göstergesi değil Digital gösterge aracın kaç binde oldugunu gösteren gösterge yanlışmı anlasılıyor acaba
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hemen o kucuk lcd ekranin arkasinda bir lamba vardir. Eger gittiginiz elektrikci hic acmadan karar verdiyse isterseniz komple degistirmeden once bir acip lambanin saglamligini kontrol edin. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
değiştirmem zaten 100 150 lira para veremem. inanıyorumki ampul patlamıştır. ben açıp bakayım ama nası bakayım bilemiyorum becerebilirmiyim?
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
arkadaşlar yokmu bu konuda fikri olan. Ampul fikirleri çıktı ama elektrikçiye gittim digital göstergenin bozuldugunu değişmesi gerektiğini söyledi. ampulle alakası yok dedi. Sizce doğrumu değiştirmeden yırtamayacakmıyım bu durumdan ? HIZ göstergesi DEĞİL KM Göstergesi
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
led ekranın ampulerinde sorun yoksa elektirikçi doğru söylemiş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
ampulune bakmadı. sigortalara baktı sorun yok ekran değişmesi lazım dedi.
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |