![]() |
|
Motor Sıcaklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
logic3170 ![]() 1. Vites ![]() 12 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı logic3170
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 10:53 |
Merhabalar, geçen gün peugeot 206 ile virajlı rampalı bir köy yolunu uzun süre çıkmak durumunda kaldım haliyle 1 ve 2 vitesi kullandım ve motor sıcaklığına baktığımda 90 ı geçmişti . Motor sıcaklığı 206 için maksimum değeri nedir ? bu gibi durumlarda ne yapmak gerekir ? ilginiz için teşekkürler şimdiden..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben servise sorduğumda fan 100 derecede açar 100 derecede çalışması normal demişti, Benimde sıkışık trafikte falan 100'ü buluyor.
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
peugeot lar için gayet normal
yokuş çıkmadanda 1.ve2. viteste gitsen yine 90 nı geçer peugeotların çalışma prensibi zaten çabuk ısınması çabuk ısındığı zaman yakıtıda az yakıyor ibre 100 ü geçince ikinci fan devreye giriyor ibre kırmızıya gelmediği taktirde problem yok demektir
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de su haznesi kapağının contası bitmiş geçen motoru yakacaktım yola gitseydim , misafirliğe gittiğim kişi uyardı beni araban su akıtmış bi bak diye . Bende dün 1 lt koydum bişey yoktur dedim . Kaputu açtık bi baktım ki 1.5 lt eksilmiş . Gece karanlığında bilemedik su tamamlayıp 10 km ileri gittim . evin önüne gelince tekrar su attığını farkettim . Sabah ilk işim araba havamı yapmış bakmak oldu . Ama hava değil kapaktan atıyormuş suyu . Su ısındıkça genleştikçe kapaktan atıyormuş . Gittim 10 tl ye kapak aldım . Motoru susuz koysak 2000 tl ye kadar yolu vardı herhalde :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
En fazla maximum cizgisine kadar dolduruyorsun degil mi? |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Kapağa yakın bi sınırda bırakıyorum . Suyununda değişmesi gerek aslında bekleye bekleye çamurlu su gibi olmuş . O çizgiyi o yüzden göremiyorum . Elime para geçsin antifiriz ve saf su alıp suyunu yenileyeceğim.
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok dolduruyorsunuz. Sistem kapali sistem oldugundan su isindikca genisliyor. Genislemesi icin ise tek yer o kap. Zaten o kabin adi genisleme kabi. Siz agzina kadar doldurunca genisleyecek yer kalmiyor ve atiyor zavallicik ![]() Motor sogukken seviyesini kontrol edin ve ortada bir yerde olsun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Hımmm diyorum bende niye bu ismi vermişler :D Bilgi için sağol koliva . Hergün yeni bişey öğreniyorum.
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Alanya'ya yolculuk yaparken Toros dağlarında Akseki'nin oralarda aynı problemleri bende yaşadım. Hararet 100e dayandı ancak arkadaşlarında dediği gibi pejolarda bu bir sorun değil. İçiniz rahat olsun ama tabi sorun yok deyerek aracı yormamak gerekir. Ayrıca dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama aracı yokş aşağı viteste kendi haline bıraktığınızda hararet tekrar 70lere kadar düşüyor be bu durum benim çok hoşuma gidiyor. Aracı kontrollü bir şekilde sürdüğünüzde herhangi bir problem olmayacaktır. Bizim araçlar diğer araçlara göre daha çabuk ısınır ve daha az yakar. Saygılarımla.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |