Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 cc
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 cc

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
devilofthenight Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı devilofthenight Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 cc
    Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 03:06
oncelıkle herkese slmlar arkadaslar 
bugun ıtıbarı ıle 2005 206 cc 1.6 roland garros almıs bulundum cok sukur
oncelıkle merak edıp sormak ıstedııım bı kac soru var bu arac ıcın 
aracın tavanında acıp kapamada devamlı nukseden bı sorun varmıdır 
benzın tuketımı ne kadardır km de 
aracla en fazla sıkıntı yapmadan kac basabılırım sonuc olarak ustu acıken yalpalayabılır
daha kaskosunu yaptırmadm ama 2500 dan acılıs verıolar sızce cok deılmı kasko ıcın 16 plakalı arac
aracı daha bınemedm yuruyenıne 1000 lıra masraf yapıcam rot ayarı amortısor falan
bıde aracı 17000 lıraya aldım sızce uygunmudur bu model ıcın 1 parca deısen var baskada bısı yok oda sag camurluk
yardımcı olucak tum arkadaslara sımdıden tesekkur ederım 
aracı alma dedıler pıyasası yok dedıler dedılerde dedıler anlıcanız ama bn genede sewerek aldım
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 03:59
hayırlı uğurlu olsun o alma diyenlere bakma sen sonuç itibariyle kendi zevkin önemli, satmaya gelincede elinde kalmaz o aracın hastaları çok ben dahil hem fiyatta çok iyi geldi bana eğer temizse tabiki ayrıca otomatik mi yoksa manuel mi ona göre yakıtı hakkında yorum yapılabilir.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
peugeot22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeot22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 09:37
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle,
Bende de 2004 CC var, sorularına cevap vermeye çalışayım.
Tavan en nazik ve en dikkat etmen gereken parçası, dikkat etmen gereken ise zaten kullanım kılavuzunda da yazar tavanı açılma anında yani yarım pozisyonda tutmamaya çalış, o tuşa bastığında tamamen açılmasını sağla, ortada belli bir süre durdurman sisteme büyük zarar verir, ayrıca bagajdaki perdeyi çekmeyi ve yerine takmayı unutma zaten diğer türlü açmaz, bir tavsiyemde aküyü zorlamaman için araç çalışır vaziyette ve el freni çekili vaziyette tavanı açman.
Benzin tüketimine gelince evet araç diğer  206 lardan güvenlik ekipmanlarının fazla ve tavanın ağır olması sebebiyle daha fazla yakıyor ve geniş tekerlek filan da varsa etkiliyor.
Ben LPG ile şehiriçinde 22-25 kuruş, uzun yolda ise 16 kuruşlarda ki uzun yolda 90 ile gittiğimde bu değerleri çok rahat yakalıyorum.
Üstü açıkken pek hız yapmanı tavsiye etmem yapılır mı evet yapılır ama bir kaza anında iyi şeyler olmaz:) Üstü açık otoyolda denemek için yaptım gayet stabil gidiyordu ama :)
Kasko için benden de iki sene önce 3000, 2500 2000 gibi rakamlar söylendi ama 1800 e yaptırmıştım, geçen sene de 1100 civarına yaptırdım, bu araçla kaskosuz gezmeni de tavsiye etmem diğer modellerin dikiz aynasını 50 liraya bulurken bunun tek dikiz aynası bile 350 liralarda, aracın diğer kendine özel parçalarından bahsetmiyorum bile ama özel parçalar haricinde 206 larla çoğu parça uyuyor o da avantaj. Motor 307-206 larda kullanılan 1,6 lık motor LPG ye uyumlu ve gidişi basınca seni üzmeyecek.
Trafikte didişenler olursa güzel bi ayar verebilirsin :) 
Fiyat olarak çok iyi bir fiyata almışsın hem de yaz sezonunda değişen ya da boya öyle sıkıntı verici bir şey değilse sorun etme bile, kaporta her türlü düzelir.
İlk alırken herkes bir şeyler söyler ama bu aracın zevkini kullanan bilir sen kimseyi kafana takma uzun bi yaz süresi var önünde aç üstünü keyfine bak, güle güle kullan.
206 CC (2004)1.6 otm
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı devilofthenight Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 19:33
otomotık vıtes yesıl roland garros tıpı derı koltuk full yanı aracım su an
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı devilofthenight Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 19:38
tesekkur ederım ılgınız ıcın bugun bı cıkayım ustunu acıp gezıyım dedım guzel kacıyormus arac farkına vardım dıyebılırım 
aracda ben bı kac degısıklık yapmak ıstıyorum ozellıkle arkaya bır spoıler mesela o bagajdakı tutamacları kapayan turden bır spoıler yanı baglantısı arka koltuklara kadar uzanan tuning de gormustum bnde 
ıstanbulda bunu yapan bırılerı varmıdır varsa ne kadardır bı bılgınız varmı sızlerın 
yardımcı olan herkese tesekkur ederım dedıgınız gıbı alma dıyenlere kanmayın gercekten guzel arac ozellıklede yazın :D
Yukarı Dön
f1bekir61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı f1bekir61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2015 Saat 13:04
Arkadaşlar merhaba.

Konu eski ama yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim.

Ben de 2003 model 1.6 206 cc aldım. Yalnız tavan sisteminde bir kaçak var ve 5-6 kere açıp kapatınca yağ bitiyor ve manuele dönmek zorunda kalıyorum. Trabzon'da kimseye güvenip teslim edemedim arabayı, servis de emin olamadı, yaparız diyemedi. 

Sizden ricam bu tavan konularında uzman, güvenilir bir usta var mıdır? Yurtiçinde olması kaydıyla nerde olsa gideceğim artık, yapacak bişey yok :)

Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 360 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107448 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1530 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3136 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9523 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8778 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 965 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55486 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2270 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2587 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2183 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16027 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English