![]() |
|
306 dan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 Saat 16:33 |
Merhaba arkadaslar.bugun arabayi calisdirinca kayis surtmesi sesi geldi.birazsonra gecti.yola cikinca gaza basinca surtme sesi gibi geliyor.gazdan cekince kesiliyor surekli yapmiyor.bazende rolantide birsey yok.kotu birsey anlamadim.fr de tamirciden randevu almakta bir zulum..
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayis mi yoksa debriyaj mi?
Debriyaj pedali sert mi ya da pedala basarken ayaginizda titresim hissediyor musunuz? Bilirim ne kadar zor oldugunu ben de Belcika'dayim cok farkli sayilmaz ![]() |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
slm. arkadaslar. arabanin arizasi icin uctane ustaya gittim.tam fikra gibi. bir ermeni;bir arab; birde turk tamirciye gittim.ermeni:senin arabanin turbosu bozulmus dedi.... arab: normal dedi, gaza basinca arabanin onden duman cikiyor; debraje basinca sei kesiyo ama likirdi sesi geliyo dedim;normal dedi. son olarak turk garajina gittim. dedim egil alta sesi bir dinle sol yandan ses geliyo; dedi korkma birseyi yok birsey olmaz dedi; 10 km gitmeden arabanin onden ses ile birlikte duman, koku cikinca yanacak diye korktum.. gel gelelim arabanin tum ic aksani gitmis.debraj ve balatalr bilyeler in hepsi olmus;allah izin verirse sali alacam arabayi; izin zamani hicde iyi olmadi.....
arkadaslar allah kimseyi isini bilmeyen tamircilerin eline dusurmesin.....arabanizi garantili yerde yaptirin...
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |