![]() |
|
SİZCE BU ARAÇ NASIL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durandem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 Saat 00:06 |
1.6 ROLAND GARROS. DÖRT CAM OTOMATİK,YAĞMUR SENSÖRÜ,PANORAMİK CAM TAVAN,SİS FARI ZENON FAR, DİJİTAL KLİMA FULL+FULL ARACIN KENDİ ORJİNAL SONY SES SİSTEMİ VAR. UZAKTAN KUMANDALI EKSOZU VAR, DÖRT LASTİK MİCHELİN YENİ ALINDI. LANDİRENZO SIRALI SİSTEM TÜP YENİ TAKILDI GARANTİSİ DEVAM EDİYOR. ARAÇ 142.000 DE 15.500 ISTIYOR PAZARLIK PAYIDA VAR AMA. ONDEN DARBELI AMA ŞASELERDE BISEY YOK.
|
|
![]() |
|
durandem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2001 MODEL
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
link yok mu ?
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
ortalama fiyatlarına baktımda fiyat iyi gibi. 307 almasaydım rolland garros bakıyordum bende.
Düzenleyen atakanka - 10 Temmuz 2012 Saat 07:43 |
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
lpg sı varmıs arabanın sorun cıkarır dıyorlar dogrumudur. bıde araba sehır ıcı kac kr yakar acaba.
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
yeşil renk üstüne para versende alınmaz son kulanıcı sen olursun
|
|
![]() |
|
neden kı bu modellerın hepsı yesıl
|
|
![]() |
|
öneri verebılecek kımse yokmu
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
roland garros o modeldeki en dolu seridir ve özel üretimdir, ama ben senin yerinde olsam bin tl daha ekleyip 2005 2006 model x desing alırdım yeni her zaman yenidir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
roland garros için son kullanıcısı sen olursun diyen de gördüm ya ben hiçbirşey bilmiyormuşum, boşa aylarca araştırıp gidip RG almışım demek. Binmeden/bilmeden konuşmak bu olsa gerek.
araç fena durmuyor, roland garrosa yorum istiyorsan 1 senedir sahibim, her gün aracıma bindikçe ve baktıkca tekrar aşık oluyorum anlatılmaz RG, ha şu var peugotlar genel olarak komfor arabası değiller. Üstüne 4-5 daha koyarım dersen golf falan al derim ama çıkarabileceğin para buysa, o paraya da alabileceğin en güzel araç RG'dir, efsanedir RG, "bilen" kime sorsan bunu söyler sana rahatlıkla. Şunu da yapabilirsin, 2004 2005 üretimi de var roland garrosların, çok daha fazla artıları var kum grisi renginde o da çok hoş onlara da bak derim |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu milletteki yeşil takıntısı nedir ? Bence çok hoş bir renk |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
haklısın hocam , RG lere bende hastayım hele cc rgler imkanım olurda temiz bulursam kesin alırım. Bu arada gri rg yi de sen bahsedince gördüm çok şaşırdım hiç olmamış. qs varken neden rg bulaşmışki gri ye? Bu arada nikahına alırsın denilen arabalar emsallerine bakarak piyasada daha pahalı ? Millet satamadığı için mi yoksa piyasası bu olduğu için mi fiyatları yüksek ? Eğer 206 ya bineceksen böylesine bin normalinin (2011 confort 206+ kullanıyorum) estetik ve ekonomi dışında konfor bakımından tofaştan farkı yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |