![]() |
|
kilitle tuşuna bastığımda gelen ses(ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2012 Saat 00:57 |
arkadaşlar salı günü aracımın motorunu kendım yıkadım yıkamacı arkadaş olunca tabancayı kendım kullandım.hafif su ile yıkadım uzun zamandır yıkanmıyodu tertemiz oldu.ancak bişey fark ettim kapanma tuşuna bastığımda sanki saatli bomba var onden kaptun altından geliyor.tık tık tık diye saydırıp 30 sonra susuyor xenon kullanıyorum..bide follow me home sistemi var kapanma tuşuna basıldığında sisler yanıyor 20 sn sonra söner..ancak önceden yoktu bu yeni başladı sizce nedir?
__________ merkezi kilit motoru yanmış arkadaşlar.. 60 lira kaçmış araya... Düzenleyen GiTaRRa - 10 Temmuz 2012 Saat 00:21 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |