Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 immobilizer sorunu araç çalişmiyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 immobilizer sorunu araç çalişmiyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 immobilizer sorunu araç çalişmiyor.
    Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 Saat 19:23
selamlar
aracımın kontağinda sorun oldugu için komple kontak demiri değiştirildi. şimdi demir değiştirildiği için anahtarida farklı yeni kontak demirinin anahtarinda cip falan yok. normal düz anahtar. aracımı caliştiriyorum. har har har sesi şeklinde çalişacak gibi oluyor marş almıyor. bu sorun immobilizer kaynaklımıdır? eski kontağin anahtari ve anahtarin içindeki çip bende duruyor. ne yapmaliyim bu konu hakkında? immobilizer iptali yaptirmayı düşünüyorum beyinden mi iptal edicekler nasıl oluyor bu iş?  ve benım eski anahtara göre kontak demirini anahtarcida orjinal peugeot anahtarina göre ayarlatabilirmiyim.?
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 Saat 19:37
Dostum elindeki çipi marş yaparken kontak yuvasına iyice yaklaştır hatta temas ettir, immobilizer kaynaklıysa araç çalışır. Bende çipsiz bi anahtar var araç marş yapıyor çalışmıyor, diğer anahtarı kontağa yaklaştırınca çipi okuyor ve çipsiz anahtarlada çalışıyor.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 Saat 23:08
Bu gayet normal degil mi? Yani aracinizin calismamasi?
Immoblizer denilen sistem zaten calintilara karsi ortaya konulmus bir guvenlik sistemi. Soyle dusunun, siz hirsizsiniz ve araci calmaya calisiyorsunuz, kilidi sokup baska bir kilit takarak araci calabileceginizi dusunuyorsunuz. Serco05'in dedigi gibi yapabilirsiniz. Ya da eski anahtariniz duruyor ise sadece metal yani kilit kismini degistirebilirsiniz. Bu sayede immobliser kismi ayni eskisi gibi kalmis olur.
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2012 Saat 00:36
Eski anahtar duruyor ise Koliva abimizin dediği gibi işiniz kolay. Tek yapmanız gereken elinizdeki eski anahtarın içindeki immobilizer parçasını yeni anahtara taşımak. Zaten pratikte eski anahtarınızın kontağa giren uç kısmının değiştirilmesi lazım sadece. Eğer sistemleri aynıysa (bende mesela öyle uç taraf vida ile siyah plastiğe bağlı ve ucu değiştirmem yeterli) uç değişimi işinizi görecektir. Sorunu anlamak için eski immobilizer parçasını yeni anahtarın üzerinde tutarak aracı çalıştırmayı deneyin çalışırsa işiniz kolay, yanılmıyorsakta çalışacaktır. 

Benim kapı açma kapa düğmeleri içine göçmüştü o nedenle yenilerken bu tip bir sorunla karşılaşmıştım çünkü immobilizerı taşımamıştım. Kapakları değiştirerek sorunu halletmiştim o arada anahtarın içini açıp inceleme imkanım olmuştu. Umarım sizinde durumunuz kolayca hallolur. 
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 15:47
orjinal anahtarima göre yani cipli peugeot anahtarina göre diş açtirsam kontaği anahtarcida. bu sefer calişirmi?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 16:03
Orjinalini yazan: xpyhre xpyhre Yazdı:

orjinal anahtarima göre yani cipli peugeot anahtarina göre diş açtirsam kontaği anahtarcida. bu sefer calişirmi?

Yani orjinal anahtarinizin aynisindan yaptiracaksiniz. Calisir tabi.
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 16:21

[/QUOTE]

nasıl yaptiricam koliva kontağa göre, yeni ahtar yaptirip, orjinal anahtarin içindeki immobilizer devresini yeni yaptirdiğim anahtarin iç kabınamı takıcak anahtarci* yoksa ben kontaği anahtarciya götürüp kendi orjinal immbilizerli anahtarima göremi ayarlatayım kontaği

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 16:34

nasıl yaptiricam koliva kontağa göre, yeni ahtar yaptirip, orjinal anahtarin içindeki immobilizer devresini yeni yaptirdiğim anahtarin iç kabınamı takıcak anahtarci* yoksa ben kontaği anahtarciya götürüp kendi orjinal immbilizerli anahtarima göremi ayarlatayım kontaği

Simdi elimizdekilere bir bakalim.

1. Kilit komple degistirilmis ve anahtar da degismis.
2. Eski anahtar+immoblizer cipi duruyor.

Soyle anahtarlar satiliyor. Ben daha gecen gun aldim 7 euroya. Anahtar kismini bir anahtarcida gidip kestiriyorsun. Ic kismini ise senin eski anahtarindaki ile degistiriyorsun (devre+immoblizer). Bu sekilde olmasi lazim.
'

Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 17:22

orjinal anahtar yaptirmayicamda elimdeki eski kontaktan cikan çipli anahtari şimdiki yeni kontağa uydurma işlemini nasıl yaptirabilirim kontağin anahtar yuvasimi değişecek nasıl olur bu ne yapmalı

Düzenleyen xpyhre - 12 Temmuz 2012 Saat 17:23
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 17:43

Arkadaşım bi tane 206 için boş anahtar kabı ve ucu al, sonra yeni yaptırdığın anahtarınla beraber anahtarcıya git ve ucu ona göre açtır elindeki çipide yeni aldığın anahtar kabına koy, bu kadar

Boş anahtar için link

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-206-anahtar-2-buton-bos-kumanda-kasasi-bos-kumanda-kabi-61322651/detay/
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 23:16
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Arkadaşım bi tane 206 için boş anahtar kabı ve ucu al, sonra yeni yaptırdığın anahtarınla beraber anahtarcıya git ve ucu ona göre açtır elindeki çipide yeni aldığın anahtar kabına koy, bu kadar

Boş anahtar için link

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-206-anahtar-2-buton-bos-kumanda-kasasi-bos-kumanda-kabi-61322651/detay/

şimdi dediğin bu işlemi yaparsam araç ilk marşta çalişirmi? yani okurmu immoyu?
ozaman kapılari eski anahtarlami kitlicem? veya benzin deposunun kapağini?

bendeki eski orjinal anahtarinin içinde saat devresi gibi bir devre var , immobilizer o mu oluyor? merkezi kilitle aynı devre içindemi bu immo?

Düzenleyen xpyhre - 12 Temmuz 2012 Saat 23:25
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 23:42

Boş anahtar için link

bendeki eski orjinal anahtarinin içinde saat devresi gibi bir devre var , immobilizer o mu oluyor? merkezi kilitle aynı devre içindemi bu immo?

Hocam dediğim işlemi yaparsan araç çalışır saat devresi gibi olan uzaktan kumanda devresidir immobilizer çipi küçük mıktatısa benzer bişey, yeni anahtarınla kapıları ve mazot kapağını açamazsın çünkü kontak kilidi değiştiği için anahtar dişleri uymaz, İstersen özelden telefonunu gönder daha açıklayıcı yardım etmeye çalışayım
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 15:08

Boş anahtar için link

Hocam dediğim işlemi yaparsan araç çalışır saat devresi gibi olan uzaktan kumanda devresidir immobilizer çipi küçük mıktatısa benzer bişey, yeni anahtarınla kapıları ve mazot kapağını açamazsın çünkü kontak kilidi değiştiği için anahtar dişleri uymaz, İstersen özelden telefonunu gönder daha açıklayıcı yardım etmeye çalışayım

şimdi benim aracın marş motoru ariza yapmişti, marş motoru söküldü, manifoltu ve ateşleme bobinlerini poşetle gelişi güzel sardım. Kaputu kapadim. Yaklaşık  6 ay kadar acık garajda yatti yağmur yağdi kar yağdi. ateşleme bobinleri zarar görmüşmüdür? belkide ondan calişmiyor arac. Çunkü ben senin dediğin işlemi yaptim. Yani çipli kontak anahtarini yeni kontağa yaklaştirdim  marşa bastım şimdi arac gene calişmadi ateşleme bobinlerini poşete sarip birakmiştim ateşleme bobinlerinde sorun olabilirmi? cunkü kontak değişmeden önce arac calişiyordu. marş motoru ariza yapmadan önce. marş motoru değişti kontakta değiştiği için aklımıza gelenler immobilizer algilamıyo. Yani son care dediğiniz gibi yeni anahtar yaptirmak, bir boş anahtar kabı alıpta. diş actircam yeni kontak için, eski anahtardan cıkan çipi yeni anahtarin içine yerleştiricem marşa öyle basicam artık.  bakalım calişacakmı

Düzenleyen xpyhre - 13 Temmuz 2012 Saat 15:09
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 15:50
Dostum immo çipini eski anahtardan çıkar, yeni kontak anahtarınla marş yaparken kontak çerçevesine immo çipini temas ettir eğer yine çalışmazsa immo'dan başka sorunlarında var demektir, ama şunu unutma immo çipini okumadan araç kesinlikle çalışmaz, bu arada kontağı değiştirdiğin yer çip olayını bilmiyormu yönlerdirmedimi seni? 
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 15:58

Dostum immo çipini eski anahtardan çıkar, yeni kontak anahtarınla marş yaparken kontak çerçevesine immo çipini temas ettir eğer yine çalışmazsa immo'dan başka sorunlarında var demektir, ama şunu unutma immo çipini okumadan araç kesinlikle çalışmaz, bu arada kontağı değiştirdiğin yer çip olayını bilmiyormu yönlerdirmedimi seni? 

Yönlendirdiler. Eski orginal kontağinin anahtarini, aldiğin kontağa göre ayarlattir dediler .

bende simdi boş bir kumanda kabı alıp diş actiricam kontağa göre, bendeki çipide ona aktaricam senin dediğin gibi, yada simdi eski anahtardan çipi cikartip kontağin demirine bantlıyacağim bakalım okuyacakmı birbirini.
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:03

[QUOTE=Serco05]
şimdi benim aracın marş motoru ariza yapmişti, marş motoru söküldü, manifoltu ve ateşleme bobinlerini poşetle gelişi güzel sardım. Kaputu kapadim. Yaklaşık  6 ay kadar acık garajda yatti yağmur yağdi kar yağdi. ateşleme bobinleri zarar görmüşmüdür? belkide ondan calişmiyor arac. Çunkü ben senin dediğin işlemi yaptim. Yani çipli kontak anahtarini yeni kontağa yaklaştirdim  marşa bastım şimdi arac gene calişmadi ateşleme bobinlerini poşete sarip birakmiştim ateşleme bobinlerinde sorun olabilirmi? cunkü kontak değişmeden önce arac calişiyordu. marş motoru ariza yapmadan önce. marş motoru değişti kontakta değiştiği için aklımıza gelenler immobilizer algilamıyo. Yani son care dediğiniz gibi yeni anahtar yaptirmak, bir boş anahtar kabı alıpta. diş actircam yeni kontak için, eski anahtardan cıkan çipi yeni anahtarin içine yerleştiricem marşa öyle basicam artık.  bakalım calişacakmı

yahu amma karıştırmışsın mevzuyu:D şimdi bak birincisi immoda bir sorun olduğu zaman yol bilgisayarında engine immobiliiser fault yazması lazım. yani en azından bende böyle yazıyor.ben de bir ara immobiliser ile çok uğraşmıştım sonuç olarak zaten elindeki anahtarın kontağa mekanik olarak uymasının dışında anahtarın içindeki immobiliser entegresinin arabadaki alıcıyı tanıması lazım bunu zaten biliyorsun ki denemişsin.ama bu zıkkım öyle hassaski bazen anahtar düştüğün de bile sapıtıyor arabalar çalışmaz oluyor falan filan..bu işi de anahtarcılar hallediyor yani elindeki çipe senin aracına uyumlu olan id bilgileri atılıyor.en başta kontağı değiştirtirttiğin yer buna bakması lazımdı ama dediğim gibi yol bilgisayarında engine immobiliser fault yazmıyorsa bence immobiliserda bir sorun yoktur.marş motorun sabıkalıymış zaten büyük ihtimalle ateşleme sisteminde bir sorun var ama bobun olduğunu sanmam bobin ilk ateşlemeden sonra motor beslemede daha çok yükü alıyor çünkü.
2004 Quiksilver
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:18
Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

[QUOTE=Serco05]

yahu amma karıştırmışsın mevzuyu:D şimdi bak birincisi immoda bir sorun olduğu zaman yol bilgisayarında engine immobiliiser fault yazması lazım. yani en azından bende böyle yazıyor.ben de bir ara immobiliser ile çok uğraşmıştım sonuç olarak zaten elindeki anahtarın kontağa mekanik olarak uymasının dışında anahtarın içindeki immobiliser entegresinin arabadaki alıcıyı tanıması lazım bunu zaten biliyorsun ki denemişsin.ama bu zıkkım öyle hassaski bazen anahtar düştüğün de bile sapıtıyor arabalar çalışmaz oluyor falan filan..bu işi de anahtarcılar hallediyor yani elindeki çipe senin aracına uyumlu olan id bilgileri atılıyor.en başta kontağı değiştirtirttiğin yer buna bakması lazımdı ama dediğim gibi yol bilgisayarında engine immobiliser fault yazmıyorsa bence immobiliserda bir sorun yoktur.marş motorun sabıkalıymış zaten büyük ihtimalle ateşleme sisteminde bir sorun var ama bobun olduğunu sanmam bobin ilk ateşlemeden sonra motor beslemede daha çok yükü alıyor çünkü.

Dostum arkadaşın arabada yol bilgisayarı olduğunu nerden biliyorsun, olsa bile o hatalar 2003 modelden sonraki makyajlı 206'larda çıkıyor, arkadaş önceki mesajlarında belirtimiş yeni kontak anahtarına çip aktarılmadı diye, çipi aktarmadıktan sonra arabanın herşeyi sağlam olsa bile çalışmayacağını sende biliyorsun.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:22

Yönlendirdiler. Eski orginal kontağinin anahtarini, aldiğin kontağa göre ayarlattir dediler .

bende simdi boş bir kumanda kabı alıp diş actiricam kontağa göre, bendeki çipide ona aktaricam senin dediğin gibi, yada simdi eski anahtardan çipi cikartip kontağin demirine bantlıyacağim bakalım okuyacakmı birbirini.

Dostum bende 3 tane anahtar var 1 tanesinde çip yok, çipsiz anahtarla araç marş yapıyor fakat çalışmıyor ama çipsiz anahtarla marş yaparken çipli anahtarı kontak çerçevesine temas ettirince çipi okuyor ve çalışıyor, eğer çipi kontak çerçevesine temas ettrip marş yapınca çalışmıyorsa başka sorunlarında var demektir.
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:23
Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

[QUOTE=Serco05]

((((( yani elindeki çipe senin aracına uyumlu olan id bilgileri atılıyor ))) çip bende oldugu için ne gibi id atilacak acaba? alicisi vericisi bende alicisi verici anahtarin içinde alıcıda aracın kontağinin altinda.
eski orjinal kontağin anahtarindaki cip bende . bende yeni anahtar kabına yerleştiricem o çipi.. anahtarida kontağa göre diş açtiricam.  daha oncede marş motoru kontak yüzünden arizalanmişti  kontak yüzünden  yanıyor marş motoru dediler, marş motoru tamirden geldi.  kontaği değiştirmemiştim arac calişti.  kontaği tamir ettirmedim gittim cıkma kontak aldım. aldim cunki tamir edilecek gibi değildi,  anahtar kontaktan düşüyordu içindeki yay marşa basinca geri itelemiyordu kontak yuvasini ondan marş motoru yandı 2 defa.

Kontaği cıkma aldım orjinal serviste biraz tuzlu birde 2 ay sonra gelir diyorlardi. fransadan ...  yol bilgisayarında engine immobiliiser fault   yazmıyor arac 99 model tek satir ekran radyo birde tarih saat bilgileri var baska bisey yok.  kontaği değiştirmeseydım arac calişiyordu önceden, marş motoru tamir gördü kontak değiştirmemiştim arac calişiyordu. simdi kontak değişti arac calişmiyor marş alıyor har har har yapiyor alacak gibi oluyor almiyor marşı.  en son care olarak arkadaşların dediği gibi anahtar birde kabını alıcam ucunu aldiğim kontağa göre actiricam çipide yerleştiricem yeni anahtarin kabına. bakalım sonra calişmassa  immoyu iptal ettiricez son caresi bu gibi görünüyor.
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 16:34

[QUOTE=tazmaniac] [QUOTE=xpyhre] [QUOTE=Serco05]
Dostum arkadaşın arabada yol bilgisayarı olduğunu nerden biliyorsun, olsa bile o hatalar 2003 modelden sonraki makyajlı 206'larda çıkıyor, arkadaş önceki mesajlarında belirtimiş yeni kontak anahtarına çip aktarılmadı diye, çipi aktarmadıktan sonra arabanın herşeyi sağlam olsa bile çalışmayacağını sende biliyorsun.

biliyorum demedimki ben 206 gti s16 yazmış aracına 99 gtilarda bile yol bilgisayarı var.bu mesaj "en azından bende çıkıyor" diye yazdım.2003 öncesi yada sonrasını bilmiyorum ben kendi aracımda gördüğümü yazdım doğruluğunu araştırmak ona kalmış+kontağı değiştiren elemanın biraz elektronik bilgisi olsa anahtarı iptal edip elindeki doğru entegreyle araç marş alıyormu almıyomu anlayabilir
2004 Quiksilver
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 259 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 229 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4936 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 529 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 359 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 544 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 162 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 530 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 709 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2122 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 969 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5357 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4689 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1837 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 493 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2108 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37054 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107544 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3288 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 33021 15 Mehmetx
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Burak307xsi 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English