![]() |
|
307 xenon yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 03:43 |
monza da iyidir
|
|
![]() |
|
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mtec en sağlamıdır...
ben cenmax kullanıyorum gayet iyi... kesme filan da yapmıyo hiç... reform bosch serviste arkadaşlar incelemişti durumu iyi yani... |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
maslak sanayide reform bosch care servis erkan ustadan temin edebilirsin ama benim önerdiğimide söylemeyi unutma ok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok teşekkürler
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
yok ya o kadar değil ben aldım çünkü 140 ytl mtec h1 sislere 40 ytl.işçilik aldılar
|
|
![]() |
|
netten baktım da h1 ler 300 küsür h7ler 300 küsür lira ikisini beraber 300 e nerden temin edebilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
ikisi beraber 300 ytl
|
|
![]() |
|
ikisi beraber mi 300 yoksa h1 300 h7 300 mü?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
aynen 300 garanti ++++işçilik
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
300 lirayı gözden cıkar
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mtech h1 ve h7 alsam ne kadar tutar sizce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
mtec en kalitesi ben h1 sislere aldım 2 yıl garantili 140 ytl yardımcı olabilirim alacaksan
|
|
![]() |
|
Gntss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
fiyatları ne kadardan gidio acaba?
|
|
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Yeni modeller arıza ışığı yapmıyor..Kaliteli model al problem olmaz
|
|
![]() |
|
mtech...
|
|
![]() |
|
selam arkadaslar 307 oaln aracıma xneon takmayı düşünüorum fakat bazıları far arıza ışığının yanmasına sebep oluomuş h1 ve h7 olarak internetten alabileceğim iyi bir far kiti önerebilir misiniz?
Düzenleyen STARBURAKS - 08 Ekim 2008 Saat 22:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |