![]() |
|
Klima, Kaloriferden gelen ötme sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 Saat 17:53 |
Arkadaşlar kalorifer fanını 1. ve 2. kademede kullanırken ince bi ötme sesi geliyor, büyük ihtimalle pervaneden geliyor, circircircircir diye bir ses bu sesi kesmek için ne yaplayım. sıcak ve soğuk konumda hepsinde yapıyor...
Düzenleyen Serco05 - 06 Temmuz 2012 Saat 17:54 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
klima temizleme spreylerini deneyin etkili olacaktır.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde otme sesini motorun bilyasindan yapiyor. O yuzden motoru komple degistirmek gerekiyor. Cikartip temizlemeyi-yaglamayi bir deneyin olmadi degismesi gerekebilir.
|
|
![]() |
|
LUCY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Bende aaynı sorunu yaşıyorum 1. kademede oluyor hasta ediyor bazen müziğin sesini açınca Peugeot 206 plastik sesleri ve çeşitli hasta edici sesler yok oluyor ses sistemsiz bir 206 düşünemiyorum :)... WD-40 isminde bi temizleyici sprey var fan motoruna onu sıkıp kuruduktan sonra makine yağı ile yağlamanın faydalı olacağını düşünüyorum havalar düzeldiğinde bu işlemi uyguluycam olumlu sonuç alırsam nasıl yaptığımı fotoğraflamayı düşünüyorum arkadaşlar.
Düzenleyen LUCY - 10 Şubat 2013 Saat 23:31 |
|
1.4 206 HDI LOOK
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
bende de ilk açılışta o sesler geliyor bir kaç saniye sonra ses kesliyor
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bendede var direk 3 e alıyorum sonra geri ikiye indirince geçiyo
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Aynı sorun bende de ortaya çıktı 2 gündür ya. 3 ile 4 te sorun yok. 1 ve 2 de ses var. :S Ne yapabiliriz?
|
|
![]() |
|
peugeotolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotolcay
:) Bende de aynı sorun var, 1 den 3 e sonra da 3 ten 1 geri çekiyorum düzeliyor, yada bazen sağ ayağımın orada yer alan çıkışı yumrukla düzeliyor :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
polen filtresini aşıp pislik dolmuştur motora, ulaşabilirseniz fanına bi kompresörle çalışırken hava tutun bakın neler çıkacak içinde, Kuş tüyü bile çıkan araç gördüm :D :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bendede var desem ılk yapıo sora kesıo ama
|
|
![]() |
|
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Bende aynı sorunla karşılaştım. Fakat benim klima dijital. Sıcaklığı yükseltince yapıyor. Sanırım burdan sökme işlemi olan yere geçip denememiz lazım :)
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
bendede cokurluru girince geliyor :)
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Merhaba Arkadaşalar,
Bende de aynı ses var 1. kademede yapıyor diğerlerinde yapmıyor ses... Bende aracın fan kısmında pislik olduğunu düşünüyorum. Ancak aracın klima kısmına ulaşmak sanırım çok zor.. oraya ulaşmak için baya parça sökmek gerekiyor sanırım. bakalım nasıl çözülecek? ![]() Düzenleyen 10URAKAR - 12 Şubat 2015 Saat 11:36 |
|
![]() |
|
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Bu Motor Nerede arkadaşlar nereye sıkıcaz bu dediğiniz spreyimsi şeyi ?
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Benim bildiğim tam küllüğün altında sanırım. orayda ulaşılması çok zor gibi.. yada maharetli biri lazım
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
BEnim ön cam motorlarından ses geliyor diğer kademelerde ses yokda
cam kısmında havalandırmalardan sıksak olur mu spreyi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bende de fan çalışmazken bozuk yolda motor soğukken tıkırtı sesi geliyor ızgaraların içinden. Motor ısınınca azalıyor bazen tamamen gidiyor. Çözümü nedir acaba? Dıştan içten hava bastım ama fark etmedi.
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Seninle ayni durumdaydim sonradan tamamen kesti.pejo acayip bi arabs ya her arizada hemen gitmeyin sanayiye bazen kendiliginden geciyo :) |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |