![]() |
|
307 ilk çalıştırmada gaz yememe... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 Saat 15:31 |
arkadaşlar bu konuda çok acil yardım istiyorum. çünkü kafayı yiyecem... 2003 307 xt lpg li aracım var. kış-yaz, sabah-akşam farketmez. ilk çalıştırmada marş basıyor ama araç gaz almıyor. ikinci bazen üçüncüsüne kalıyor. hatta gaz pedalı ile yapmama rağmen. ama gün içinde çok kullandığımda benzinde tüpe 1 sn de geçtği için tek seferde çalışıyor. hangi ustaya götürsemde hepsi farklı şeyler söyledi yapmaya çalıştı olmadı. enjektörler kirlenmiş dediler motorsilk koyup benzinde kullandım değişmedi. bujiler değişti olmadı. teste soktum bişey çıkmadı.. bu knuda yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz kelebegını guzelce temızletmenız gerekır.. yerınde sokulmesını ısteyın ve benzınle guzelce temızlensın ve kelebek 2 parcaya boluyo ıcındekı yerıde sılgı ıle temızlenmesını tavsıye ederım ondan sonra tekrar deneyın.. monıfold un orda da bır parca var onun ısmını bılmıyorum.. kaputu actıgınızda hemen karsınızda 4lu kablo baglı duruyo onunda temızlenmesını tavsıye ederım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
![]() ![]() ![]() ![]() |
denerim teşekkür ederim...
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
kelebek temizlendi ama fayda vermedi... başka yardımcı olabilecek var mı acaba???
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba bu konuda????
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"monıfold un orda da bır parca var onun ısmını bılmıyorum.. kaputu actıgınızda hemen karsınızda 4lu kablo baglı duruyo onunda temızlenmesını tavsıye ederım" bunu da denedınız mı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
pc kalibrasyonu yapılmamış. onu yaptırdım oldu.. teşekkür ederim..
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |