![]() |
|
206cc Yağmur Suyu Alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buralarinadami ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buralarinadami
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 Saat 00:14 |
Merhaba yeni 206cc 1.6 aldım. Aracın üzeri kapalıyken yağmur yağdığınsa tavan haric yan camlardan su alıyor. Bunu engelleyemiyorum. Fitillerin değişmesi gerek diyor servisi. Yalnız fitil ne servisin elinde var , ne de başka bir yerde. Fransadan özel olarak getirilmesi gerek ortalama 30 gün sürer deniyor.
Buna başka çare bulamaz mıyım ? Yardımcı olur musunuz ? |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede peugeot 306 cabrio bende parca bulamiyorum pek bence suan onumuz yaz sen o parcalari zor bulursun bende oyle yapiyordum 30 gun suruyor ama orjinal getirtiyorum fransadan sonucda bu fitiller cok onemli ole 2 ci el takma falan olmaz yada warsa o su alan yere gore uygun fitil bulursan belki biseyler yapabilirsin baska care anca ole olur
ayrica fransadan getirtecegin parcalar bir hayli yuksek fiyatli arasdir ona uygun fitil bulursan biseyler olabilir bulamazsan tek care fransa:S
Düzenleyen volkan22 - 06 Temmuz 2012 Saat 00:58 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
buralarinadami ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buralarinadami
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araba 206cc olduğu için başka fitil uyduramıyorum. bir yerde okumuştum serum lastiği geçirin içine demişlerdi. onu bilen varsa yazsa çok güzel olur.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereden sizdirma yaptigini biliyor musunuz yoksa herhangi bir yerden mi geliyor diyorsunuz? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |