![]() |
|
106 GTI ne kadar yakar! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2012 Saat 23:45 |
ARkadaşlar bende ki XR satıp uygun buldugum bir kaç ilan var 12 lira gtı 98 model bu arabaların yakıt durumu nedir soylendiği gibi cok mu yakar. ben birisinden 300- 350 lira yaktığını duydum. Şayet oyle ise XR a bir chip taktırıp beygir arttırmak daha mantıklı geliyor Bana Yada Alacağım GTI a LPG taktırsam ne olur ?
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xr ı Gti yapmak çok zor. Düşündüğünüz kadar kolay olmaz. Motor yapıları çok farklı.
XR a çip-hava filtresi-ekzos-headers-dereceli egzantirik v.s v.s uygularsanız anca Gti olur o zmanda daha dikkatli davranmanız gerekir araca. ZAten bunları yapınca yakıt değeri eş seviyeye çıkar. Lpg ye gireceksen Gti a bulaşma Xr ı adam et. Gti yaktığının hakkını veren bir araçtır ve efsanedir. Aslan besliyorsan yemini vereceksin. |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |