![]() |
|
Benzinli araç enjektör temizleme maddesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2012 Saat 19:03 |
Arkadaşlar kullananınız var mı?Sonuç kısa vadede uzun vadede nasıldı?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piyasada onlarca var bu cinsden katkılar.En onemlisi bilindik bir marka ve yarım depo yakıt olması gerekıyor ve gercekten depoyu temızlıyor enjokterler temızlenıyor cekısde farkedersınız.Yıne en onemlısı katkıyı kullandıktan sonra yol mesafeyı bıraz uzun olmalı kullanılan katkı tum aracı gezsın temızlesın ve atsın.Uzun yolan cıkarken atmak daha mantıklı gıbı.Bunun cok tartısılması olmustur zararlı yararlı dıye belırteyım kı bu sadece benım fıkrımdır :))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
würth marka alırsan etkisini görürsün. diğerleri pek işe yaramıyor
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
buralarinadami ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buralarinadami
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinlikte Bor diye bir şey gördüm ve yarımdan biraz fazla benzin doldurtup bir kutu denedim. Çekişine kadar sesine kadar değişti araç. Hiç bir zarar görmedim. Hatta çok rahatladı diyebilirim. Benim aldığım 17 TL idi. Hatta diesel ve benzinli diye ayırmışlar ona dikkat etmek gerek.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 aynen katılıyorum
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |