![]() |
|
İstanbulda hız sabitleyici takan yer varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2012 Saat 22:16 |
|
Arkadaşlar aracım 206 2004 1.4 hdi XT, fren müşürü 4 kablolu, Ankarada, Konyada ve Samsunda takan ustalar var ama İstanbulda bir türlü bulamadım, aranızda İstanbulda taktıran yada takan biryer bilen varmı?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Istanbul'da Metin usta var ama anadolu yakasinda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sponsorumuz çıkmacı efe takip planet programından açıyor
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Metin ustaya nasıl ulaşabiliriz dostum, Anadolu yakası olsun farketmez geçeriz köprüyü :) Çıkmacı efeyi daha önce aramıştım yapmadığını söylemişti tekrar arayımbakalım... |
||
![]() |
||
|
Çıkmacı efeyi tekrar aradım takmıyormuş :(
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anadolu yakasına geçerseniz yardımcı olurum
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
Bugün sizin arkadaşlarınızdan emre beyle görüştüm şuayip ustaya yönlendirdi salı günü kısmetse kolu sizden alıp şuayip ustaya taktıracam, inşallah olumlu sonuç alabilirim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar... Düzenleyen Serco05 - 30 Haziran 2012 Saat 20:21 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bugün Şahin peugetdan cc kolunu alıp calalll nickli arkadaşın taktırdığı şuayip ustaya gittim kolu taktık, kolun ve fren müşürünü planet2000 den test ettik çalışıyordu fakat 2 yerden aktif etmek gerekiyormuş 1. yeri menülerde bulamadı usta, yanlış yerlerde gezdiğini fark etttim bir iki sefer uyardım ama ısrarla burda olması lazım ama yok dedi ve tanıtamadı aracıma cc uygun olduğuna eminim, konyada taktıran hrmnky ve ankarada taktıran memotech nickli arkadaşlarla ecu kodları aynı, fren müşürümde 4 kablolu ama takacak bi usta bulamadım, halen istanbulda bilen arkadaşlardan ısrarla yardım istiyorum, Herkese iyi forumlar...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Nasil bulamaz yahu. Ilginc. Sen Metin ustayi bekle ![]() |
||
![]() |
||
|
Temmuzun 11'inden sonra Anadolu yakasına geçmem imkansız gibi görünyor, Temmuzun 11'ine kadar siz pp2000'i göndermiş olurmusuz acaba? Bu arada Metin usta 3 gündür mesajıma cevap vermedi, forumada en son 26 haziranda girmiş :))
|
||
![]() |
||
|
Tahmini olarak 15'i gibi elinde olur Metin'in. Kesin birsey soyleyemiyorum. Kendisinden haber alsak daha saglikli olur. Ben ulasirim on.a |
||
![]() |
||
|
O zaman sizden haber bekliyorum hocam, bi ayarlama yapıp geçecez artık Anadolu yakasına, cevplarınız için çok teşekkür ederim... |
||
![]() |
||
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
Hocam benim eklediğim resimlere baktın mı? Bulamamasına şaşırdım.
|
||
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
||
![]() |
||
|
Ustaya ısrarla söyledim sizde yapan arkadaş resim eklemiş internet varsa bakalım dedim, o resimleri ben çektim zaten dedi, birazda işime karışma gibi bi tavrı vardı bende karışmadım sonra, hep motor beyninden uğraştı sanırsam, hiç öyle sizin eklediğiniz resimdeki gibi ecu modelinin seçilip elektriksel yapı menüsünün çıktığı bi sayfa görmedim, sanırım ecu testi yerine, genel teste aradı durdu, herhalde siae nasıl yaptığını unutmuş usta, en sonunda da o klasik yapamayan usta bahanesine sığındı ve bu arabaya olmaz dedi bıraktı... |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Acaba gerçekten araçtamı bir problem var çünkü şuayip usta işinin ehli bir ustadır,
yapabilecek bir usta bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim bende merak ettim :)
|
||
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
Unutmuş olabilir. Bence resmin çıktısını alıp gitmeliydin.
|
||
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
||
![]() |
||
|
Celall arkadaşın eklediği resimdeki gibi ecu modelini seçip, elktriksel yapı diye bir menüye hiç girmedi, hep motor tpinin olduğu yerde uğraştı, çok ısrar ettim netten fotoğrafa bakalım diye zaten ben çektim o fotoğrafları dedi, araçta sıkıntı olmadığına eminim aynı model aynı ecu modeline sahip araca konyada hrmnky nickli arkadaş taktırdı, samsunda da takan usta var, hatta samsundaki ustayı aradım ben u işi yapmak istiyorum bana bi yol göster dedim izmitte beyinci arkadaşı varmış onun yanına git ben ona tarif ederim dedi, perşembe günü bi aksilik olmazsa murat kardeşim (şahin peugeot) sabah erkenden sana uğrayıp kolu alıp izmite gitmeyi düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Abi sana İzmit yolu gözüktü :)
|
||
||
![]() |
||
|
Öyle kardeşim izmit yolu gözüküyor, perşembe sabah 8 de sende olsam açık olurmusun, kolu alıp öyle geçeyim, bu arada motor kapağında sorun yok kağıt sıkıştırmak işe yaradı ![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
selam kardeşim özel mesaj atmışsın fakat eror veriyor açamadım esenyurt fatih oto sanayı sitesinde emre oto ibrahim usta var gidecek olursan ismim turan lastik kaplamacı turan diye ismimi verirsen yardımcı olur yoksa bakmaz
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |