![]() |
|
ÖN KAPUT BOYA ATMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2012 Saat 15:01 |
Arkadaşlar yaptığım kaza sonrasında ön kaput ve sağ çamurluğu yetkili serviste (dudullu can oto) değiştirdiler. serviste komple boya koruma da yaptırdır.3 ay sonra ön kaputta nokta nokta boya atmaları olmuş. zeminde ki metal gözükecek düzeyde. servise gittim. ilk başta taş sıçraması vs dediler. boya koruma yaptırdığımı söledim. şimdi sölenen boya malzemesi kalitesiz çıktığı için arasıra böyle şikayetler geliyormuş. ücretsiz boyayacaklar ama aklıma takılan. kaput altında bulunan siyah koruma vardı. kaput değişince takmamışlar. ondan olabilir mi??? Düzenleyen bjkamil - 27 Haziran 2012 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaput altındaki siyah korma vardı. değişince takmamışlar. ne demek istediğin anlaşılmıyor bu kısım
zira her orjinal parça ilk aldığında siyah olur aklında olsun sonradan boyanır araca göre boyasına göre bu siyah parçalar
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
kaputun altında siyah renk bez vardı. orjinal kaputlarda artık olmuyormuş o parça. motor ısısından boya atmış olabilir diye düşündüm??
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
şu keçe gibi birşey var kaputun iç kısmında ondan bahsediyor arkadaş herhalde ama alakası olacağını zannetmiyorum zira benim arabada da yok ondan. Maalesef kalitesiz boya ve işçiliğin sonu böyle oluyor, ondan sonra da neden boya takıntın var diyorlar adama değil mi:(
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |