![]() |
|
XU10J4R motora sanziman ariyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2012 Saat 16:59 |
peugeot 306 XU10J4R motor kodu arkadaslar benim arac otomatik duze cevirmek istiyorum bildiginiz yerde be3 tipi sanirim 5 speed manuel sanziman lazim ve arac 306 bildigi tanidigi olan warsa yardimci olursa sevinirim yonlendirse yeter... 406 XU10J4R motor koduyla ayni sanzimandr Manuel... simdiden yardimci olanlara tesekkurler.
Düzenleyen volkan22 - 26 Haziran 2012 Saat 17:00 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |