![]() |
|
206 gti için Izgara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dmnbl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: Plovdiv Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 21:11 |
Merhabalar,
Şöyle 2 tane ızgara buldum; ve Şimdi bunlardan yukardaki petekli olanı alsam kendim takabilir miyim ? Boyut yeterli midir?
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalden şaşma dostum ikiside yakışmaz bence
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
tamponu sökmek gerek sonra delikler acıp telle kıstırmak gerek aldım bende takamadım tamponu sökmek ugrastırır saygılar
|
|
![]() |
|
dmnbl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: Plovdiv Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Üstündekide orjinal değil zaten o yüzden değişmek istiyordum. Aslında ben Golf gti'ninki gibi bi görünüm elde etmek istediğim için petek düşündüm acaba nasıl durur diyede tereddütteyim.
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
plasstik olan petegi seç diger metal telin boya kalkıyo ve gri oluyo 25e 25de ver taktır sonra koy resmi bakalım :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |